OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2015. február 3., kedd 09:35

Baronits Gábor délután játszik
    Budapest, 2015. február 3., kedd (OTS) - Baronits Gábor, a Jóban, Rosszban című sorozat sztárja, Fésűs Nelly és Beleznay Endre oldalán debütál a Forró hétvége című fergeteges vígjátékban február 22-én vasárnap, a Vidám Színpadon.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150203_001.JPG

Az előadásra technikai okok miatt 19 óra helyett, 15 órakor kerül sor.
A korábban megváltott jegyek a 15 órás időpontra érvényesek, visszaváltásra, egyéb módosításokra a színház jegypénztárában van lehetőség.

Vidám Színpad (Eurocenter Óbuda I. em.)Jegyiroda: csütörtöktől vasárnapig 14-19 óráig Tel.:+36-70-370-5442
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.