OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2015. április 22., szerda 12:19

Újabb támogatás induló vállalkozásoknak, startupoknak
    Budapest, 2015. április 22., szerda (OTS) - A Billingo online számlázó (https://www.billingo.hu/) program Premium szolgáltatása 2015. április 13-tól az első évre ingyenessé vált a három hónapnál nem régebbi vállalkozások, startupok számára. A prémium szolgáltatás nemcsak az ingyenes verzió korlátait lépi át, hanem az elektronikus számlázással szükségszerűen együttjáró időbélyegeket is ingyenessé teszi, havonta 500 darabig.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150422_001.jpg

Ez jelentős támogatás lehet az adminisztrációban elveszett új cégeknek, hiszen amíg a hazai és EU-s pályázatokkal a megálmodott termékeket és szolgáltatásokat tudják életre hívni, a Billingóval a számlázási folyamatot egyszerűsíthetik, sőt akár automatizálhatják is, ezzel jelentősen csökkentve a költségeket és a ráfordított időt.

"Többször végigjártuk már a vállalkozásalapítás szamárlétráját és mindig vágytunk arra, hogy lehetőségünk legyen segíteni a hasonló cipőben járó vállalkozásokat is." - mondta Fekete Dániel a Billingót fejlesztő Octonull Kft. ügyvezetője. "Magyarországon szerencsére a kezdeti nehézségek ellenére is sokan mernek belevágni a vállalkozásalapításba. Ha nekik az induláskor az új startup támogatási programunkkal egy kicsit is tudunk segíteni, akkor már megérte."

A Billingo a tavalyi év egyik leggyorsabb ütemben fejlődő üzleti startupja volt Magyarországon. Egy éves indulása óta több ezer ügyfél használja rendszeresen számlái elkészítéséhez. Ez a befektetők érdeklődését is felkeltette, és több mint 80 000 eurós befektetéssel támogatták a program további fejlesztését. A beruházás a kezdeti célokat nem befolyásolja, a befektető csoport a háttérben maradva a Billingo 10 fős csapatának továbbra is biztosítja a legkönnyebben kezelhető és legszebb számlázó program elkészítéséhez szükséges szabadságot, a számlaképeket pedig a jövőben is változatlanul hazánk legjobb kreatívjai tervezik majd.

A támogatásra minden induló vállalkozás és startup jogosult, amely maximum három hónapja alakult. A jelentkezéshez mindössze a regisztrációs űrlapot kell kitölteni a számlázáshoz szükséges adatok megadásával. A részvétel részletei a Billingo honlapján olvashatók.

Induló vállalkozások, startupok itt tudják igényelni a támogatást:
https://www.billingo.hu/startup
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.