OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2015. április 29., szerda 14:21

Szép Budapest SZÉP Kártyával - Kulturális programturizmus-csomagok a Budapesti Nyári Fesztivál kínálatában
    Budapest, 2015. április 29., szerda (OTS) - Első kategóriás színházjegy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadására, szállodai szoba reggelivel, színházi retúr hajójárat és víztoronybelépő egy csomagban, jelentős kedvezménnyel - ezt kínálja a Budapesti Nyári Fesztivál Aludjon a Margitszigeten színházjeggyel! komplex turisztikai élményszolgáltatása, mely SZÉP Kártyával is megválható.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150429_001.jpg

Legyen ön is turista a saját városában, hívja meg ismerőseit, nyaraljon a fővárosban: a Budapesti Nyári Fesztivál 12 hétvégére kínál exkluzív kulturális és turisztikai csomagokat jelentős kedvezménnyel. Érdemes már most tervezni, hiszen az élményszolgáltatásokkal egybekötött komplex csomagok - csakúgy, mint a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadok előadásaira szóló jegyek - SZÉP Kártyával is megválthatók.

"Irány Budapest, amely minden évszakban vonzó desztinációt jelent a kulturális turizmus szempontjából. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években megújult Margitszigeti Nagyszínpad az udvarán álló 104 éves víztoronnyal Közép-Európa legszebb nyári játszóhelyévé vált, ahol minden műfajban kínálunk látványos produkciókat, a legjobb művészek és sztárelőadók közreműködésével. A kapcsolódó szolgáltatások fejlesztésével egyrészt a belföldi turizmust kívánjuk erősíteni, másrészt szeretnénk minél többek számára elérhetővé tenni élményt" - nyilatkozta Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. igazgatója.

A fesztivál a "Több mint színház, Élmény!" szlogenjéhez híven idén is üzemelteti a Színházi hajójáratot - az előadásokra érkező különjáratok és a naponta ötször közlekedő sétahajók a Szabadtéri Színpad és Víztorony kikötőbe érkeznek. Az Aludjon Budapesten színházjeggyel! komplex csomagajánlatok négy szállodai partner: a Danubius Margitsziget Grand Hotel és Health Spa Resort, a Novotel Budapest Danube, a Mercure Budapest Buda és a Star Inn Hotel kínálatából választhatók. A 2015. június 12. és augusztus 30. közötti időszakra két alszámlával is (szabadidő és vendéglátás) érvényesíthető csomagokban számos extra szolgáltatással kedveskednek a vendégeknek (wellness, éttermi kedvezmény, fitness, szauna, parkoló stb.).

A www.szabadter.hu oldalon elérhető a szállodák eltérő ajánlata, valamint a Budapesti Nyári Fesztivál teljes programja, amelyre a csomagajánlaton kívül május végéig 10%-os Early Bird kedvezmény érvényesíthető.

Ne hagyja elveszni SZÉP Kártya fedezetét, használja fel május 31-ig a Szabadtér Jegyirodában (1065 Budapest, Nagymező utca 68., 06-1/301-0147, iroda@szabadter.hu).

Bővebb információ: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.