OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2015. május 20., szerda 11:18

A brill és a gyöngy a befektetők kedvence, ez derült ki a BÁV Művészeti aukciójának első napján
    Budapest, 2015. május 20., szerda (OTS) - A tavaszi aukció legkeresettebb ékszerei a milliós nagyságrendű 2-3 karátos brill ékszerek és a szintén több százezres tahiti gyöngysorok voltak.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150520_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150520_002.jpg

A számos brillel ékített fülbevalók és gyűrűk komoly licitemelkedést követően többszörös áron keltek el. A brill mellett a zafír és a smaragd volt a sztár, az egyik ilyen zafírköves garnitúrát 3,2 millió forintért, egy százéves, 3 karátos smaragddal és 24 briliánssal díszített százéves karék pedig közel kétmillió forintért kelt el. Újdonság volt a korallok megjelenése az árverésen, ritkaságuk hosszú licitharcban teljesedett ki. A rendkívül változatos kollekció darabjait a kikiáltási ár három-négyszereséért ütötték le. A modern, márkás női ékszerek: Versace, Bulgari is igen kelendőnek bizonyultak.

A férfiak számára felvonultatott mandzsetta gombok és órák is izgalomban tartották a vásárlási szándékkal érkezőket. Az aukció egyik kiemelkedő tételeként számon tartott Zenith férfi karóráért több mint négymillió forintot fizetett az új tulajdonosa. A zsúfolásig telt terem, és a bőven millió forint felett elkelt ékszerek azt mutatják, hogy szépségük mellett a legjobb befektetésnek még mindig az ékszereket tartják Magyarországon.

A BÁV tavaszi aukciójának második napján, május 20-án a festmények, bútorok és szőnyegek, május 21-én pedig a különlegességeket is felvonultató műtárgyak kerülnek aukcióra.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.