OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2015. május 26., kedd 09:28

Az "európai olimpia" két hétig a DIGI Sportra költözik - Június 12-28. között I. Európa Játékok a DIGI Sporton
    Budapest, 2015. május 26., kedd (OTS) - Június 12-28. között első ízben rendezik meg az Európa Játékokat, amelynek exkluzív közvetítési jogait Magyarországon a DIGI Sport nyerte el. Az "európai olimpia" az egyik legfontosabb állomása a 2016-os, riói olimpiára készülő sportolóinknak, így hazánk jelentős delegációval képviselteti magát Bakuban. A játékok két hete alatt a DIGI Sport 2 csatornán élőben követhetjük többek között Kozák Danuta, Vajda Attila, Sidi Péter, Póta Georgina és Ungvári Miklós szereplését.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150526_001.jpg

Az Európa Játékokon a kontinens csaknem 50 országának sportolói szállnak versenybe több mint 20 sportágban, amelyek nagy részében olimpiai kvótát vagy kvalifikációs pontokat szerezhetnek. A magyar sportolók szinte valamennyi sportágban érdekeltek, többek között a hagyományosan magyar sikersportágaknak számító asztalitenisz, birkózás, cselgáncs, kajak-kenu, sportlövészet és vívás is éremesélyeket tartogathat versenyzőink számára.

Magyarországon a DIGI Sport az esemény exkluzív közvetítője: az Európa Játékok a DIGI Sport 2-n élőben kerül adásba június 12-28. között. A 16 versenynap során több mint 300 órányi élő közvetítéssel, exkluzív helyszíni interjúkkal várja a csatorna a nézőket, természetesen a nap eseményeit a DIGI Sport 1 és a DIGI Sport 2 is stúdiós összefoglalóval zárja.

"Mindig nagy öröm, ha egy sporteseményből a legelsőt a DIGI Sport közvetítheti. Az Európa Játékok egy hosszú távú terv része, amely mini olimpiaként a teljes európai sport életében fontos szerepet kaphat majd. Kollégáimmal kiemelten készülünk az eseményre, hiszen tradicionális magyar sikersportágak, mint a kajak-kenu vagy a vívás is szerepelnek a programban. Minden magyar érdekeltségű versenyszámot meg akarunk mutatni a magyar nézőknek, a helyszínről pedig stábunk folyamatosan szállítja majd a friss interjúkat a sportolókkal, edzőkkel, sportvezetőkkel" - árulta el az előzetes terveket Faragó András, a DIGI Sport főszerkesztője.

"A DIGI Sport munkatársai júniusban sem pihenhetnek, hiszen június 12-28. között az Európa Játékok, június 29-től pedig a wimbledoni tenisztorna eseményeit követhetik majd nálunk élőben a sportrajongók!" - tette hozzá Faragó András.

Júniusban tehát biztosan nem fognak unatkozni a sportrajongók, ha a DIGI Sportra kapcsolnak, a csatornával együtt szurkolhatnak a magyar sikerekért.

DIGI Sport, mindenünk a sport!

www.digisport.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.