OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2015. június 11., csütörtök 09:05

Sajtómeghívó
    Budapest, 2015. június 11., csütörtök (OTS) - Szeretettel várjuk a sajtó képviselőt a China Smart EXPO 2015 megnyitó ünnepségén!

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150611_001.jpg

Időpont: 2015. június 16. kedd 9:45
Helyszín: The Experience Center, 1152 Bp. Szentmihályi út 171
Előzetes regisztráció: mona@kyat.hu


Beszédek, résztvevők:

    - Takács Zsolt, a CECZ Közép-európai Kft. ügyvezető igazgatója.
    - Mr. Zhang Chuanlin elnökhelyettes, Shandong Tartomány Népi Politikai Testülete
    - Vejkey Imre, Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezető-helyettese
    - Sun Yuejin, Shanxi Tartomány Kereskedelmi Minisztériumának Nemzetközi Kereskedelmi igazgatója
    - A Kínai Népköztársaság Magyarországi Nagykövetség küldötte.

A megnyitót követően szeretettel várjuk a sajtó képviselőit egy állófogadásra.


Sajtóanyag:

Kína: oly távol van tőlünk és mégis közel

2015. június 16-18. között 4. alkalommal kerül megrendezésre a The Experience Center épületében a "China Smart Expo 2015", a három napos kiállítás, vásár és konferencia programsorozat. A közel 130 kínai és európai kiállítót felsorakoztató kiállítás célja, hogy a kiállítók, kereskedők megtalálják azokat a gyártókat vagy közép-európai és magyar vállalkozásokat, amelyek hosszú távon biztos partnereik, illetve márkaképviselőik lehetnek.

A China Smart kiállítás, vásár és konferencia kiváló lehetőséget teremt arra, hogy a magyar vállalkozások közvetlenül az igényeiknek megfelelő kínai gyártókkal és döntéshozókkal találkozzanak. A látogatók a két napos konferencia-sorozat alkalmával közelebb kerülhetnek a magyar-kínai üzleti kapcsolatok világához, azok sajátosságaihoz, írott és íratlan szabályaihoz.

"A kínai partnerek olyan előnyökkel bírnak, amivel mi, európaiak, magyarok nem tudunk versenyre kelni. Minden olyan budapesti és vidéki üzletembernek, cégvezetőnek javaslom a részvételt, aki képes nagyobb léptékben és sikerben gondolkodni." - nyilatkozta az EXPO hátteréről az Takács Zsolt, a szervező CECZ Közép-európai Kft. ügyvezető igazgatója.

További információ, részletek:

http://www.chinasmartexpo.com/event.php?ref=537248763851713&l=2496401919
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.