OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. január 19., kedd 15:49

A Főtaxi közleménye
    Budapest, 2016. január 19., kedd (OTS) - A Főtaxi az elsők között kíván csatlakozni ahhoz a nyilatkozathoz, amelyet a taxisok érdekében példás összefogással fellépő szakmai és érdekképviseleti szervezetek tettek.

    A Főtaxi már több mint 100 éve van jelen a magyar személyszállítás piacán, szolgáltatásainak egyenletesen magas minőségével szerezte meg és tartotta meg mindmáig ügyfelei bizalmát.

Amikor a taxisrendelet hatályba lépett, komoly anyagi terhet rótt mind a taxis vállalkozókra, mind a fuvarszervezőkre. A Főtaxinál az elsők között tettünk meg mindent a szabályok betartásáért, emellett igyekeztünk megosztozni a költségeken a velünk dolgozó vállalkozókkal. Tudtuk, ahhoz, hogy ügyfeleinknek továbbra is a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújthassuk, ahhoz nekünk és a partnereinknek is vállalnunk kell az ezzel járó beruházások költségeit.

A Főtaxi, mint tisztességes magyar adófizető vállalkozás, több mint 100 alkalmazottnak és több mint 1000 szerződött taxis partnernek biztosít megélhetést. Reméljük, hogy ők nem hiába bíznak abban, hogy a törvények mindenkire vonatkoznak és a szabályok betartása az egyetlen megfelelő út.

Meggyőződésünk, hogy a magyar kormány és a magyar hatóságok a magyar vállalkozók pártján állnak és bízunk abban, hogy minden erejükkel azon lesznek, hogy ez a méltánytalan helyzet megnyugtatóan és végérvényesen rendeződjön.

Köszönjük mindazok megtisztelő bizalmát, akik továbbra is minket választanak, köszönjük a támogató leveleket, hozzászólásokat; egyúttal ezúton is szeretnénk mindenkitől elnézést kérni, akinek a taxis kollégák demonstrációja bármilyen kényelmetlenséget okozott!

Vízy András
szóvivő
FŐTAXI Autóközlekedési és Szolgáltató ZRt.
1087 Budapest Kerepesi út 15.
E-mail: viand@viand.hu
Tel.: (+36)309 516 815
       (+36)20 256 5445
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.