OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. január 26., kedd 16:33

A GÖDÖLYE Szociális Szövetkezet "Helyi összefogás a fenntartható közösségi gazdálkodásért" elnevezésű TÁMOP 2.4.3.D.2-13/2-2013-0015 számú projektje
    Budapest, 2016. január 26., kedd (OTS) - A GÖDÖLYE Szociális Szövetkezet a Széchenyi 2020-as a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretén belül meghirdetett "Szociális gazdaság fejlesztése a Közép-magyarországi Régióban" című pályázat keretében 44 803 680,- Ft összegű támogatást nyert

    A szövetkezet nevezett projektje keretében a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium épületében diák közétkeztetési báziskonyha működtetését kezdte meg. A szövetkezet innen lát el számos közeli Waldorf intézményt. A szövetkezet gödöllői helyitermék boltjának kínálatát a projekt keretében gyermekholmi bizományi árukkal bővítette.
A projekt keretében 13 fő hátrányos helyzetű személyt foglalkoztattak, illetve a projekt 2015 október 31-i zárása óta a projektszerződésben előírt továbbfoglalkoztatási kötelezettséget is sikerült teljesíteni. A hátrányos helyzetű foglalkoztatottak közül 7 fő szakmai képzésben is részesült.
A projektnek köszönhetően a szövetkezet a napi ebédadag termelését 270 adagról 500 adagra emelte, ezzel sikerült elérnie a pénzügyileg fenntartható üzemméretet.

A projektről bővebb információt a http://goedoelye.blogspot.hu/ weboldalon és a szövetkezet facebook oldalán találhatnak.

További információ a godolye.szovetkezet@gmail.com e-mail címen, valamint +36-20-526-1955 telefonszámon kérhető
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.