OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. június 2., csütörtök 16:40

Élményeket díjaznak
    Budapest, 2016. június 2., csütörtök (OTS) - Összeállt a "Tanulj angolul a Verity Rose-zal" pályázat zsűrije - a Cardex, a Helen Doron nyelviskola és a Móra Könyvkiadó delegáltjai mellett Szandi is helyet foglal a zsűriben.

    Az idén 25 éves Cardex Európa Kft., a Verity Rose termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója hamarosan győztest hirdet nemrég indult élménybeszámoló pályázatán. A cég elkötelezett támogatója a legfiatalabb generáció nyelvi fejlődésének, ezért nemrég pályázatot hirdetett 9-18 éves lányok számára, hogy felhívja a figyelmet az angol nyelv hasznosságára. A pályázathoz a Verity Rose termékcsalád angolszász karakterei adták az ötletet, fődíja pedig kategóriánként egy féléves angol nyelvtanfolyam, melyet a Helen Doron English nyelviskola ajánlott fel. A pályázóknak legszebb, barátsággal kapcsolatos élményüket kell megfogalmazniuk angol vagy magyar nyelven, melyet a most összeállt zsűri bírál majd el.

Bár a pályázat június 15-ig tart, máris számos remek fogalmazás érkezett, úgyhogy a zsűrinek nem lesz könnyű dolga, mikor a legjobbat szeretné kiválasztani. Az elbírálás során szempont lesz a szöveg eredetisége, olvasmányossága, a fogalmazás könnyedsége és a nyelvhelyesség. Ennek érdekében a négytagú zsűri kiválasztását is komoly munka előzte meg. A Cardex Európa Kft. vezetésének elsődleges szempontja volt, hogy olyan hiteles személyeket nyerjen meg a feladatnak, akik képviselni tudják a pályázat szellemiségét, így külön öröm, hogy a vállalkozás mellé állt - a Helen Doron English nyelviskola mellett - a Móra Könyvkiadó és Szandi, aki gyakorló családanyaként maga is azt vallja, hogy a gyerekek érvényesüléséhez elengedhetetlen a nyelvek, elsősorban az angol nyelv ismerete.

A "Tanulj angolul a Verity Rose-zal" pályázat zsűrijének tagjai: Balthazár Dóra, a Verity Rose termékcsalád márkamenedzsere, Mészáros Szilvia, a Helen Doron Hungary szakmai vezetője, Kovács Zsanett, a Móra Könyvkiadó marketing és kommunikációs munkatársa, valamint a kétszeres EMeRTon-díjas énekesnő Szandi, aki 2000-ben Göncz Árpádtól Ezüst Érdemrendet kapott jótékonysági tevékenységéért.

A két fődíj mellett további értékes díjak is gazdára várnak, a pályázatokat június 15-ig lehet még feltölteni a Verity Rose honlapjára.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.