OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. július 27., szerda 09:00

Hatodszor is Business Superbrands díjazott a Würth Szereléstechnika Kft.
    Budapest, 2016. július 27., szerda (OTS) - A 90 országban működő független Brand Council Magyarországon 2004-ben indította a Superbrands programot és azóta minden évben díjazták a fogyasztói márkákat, kilencedik éve az üzleti márkákat is. A Würth Szereléstechnika Kft. 2016-ban már hatodik alkalommal lett Business Superbrands díjazott.

    A Business Superbrands Bizottság közel 4000 vállalatot, márkát tartalmazó - a Bisnod csoport által speciális mutatószámok alapján összeállított - listából valamint az iparági szövetségek, szakmai szervezetek által tett ajánlások figyelembevételével választotta ki az év legkiválóbb üzleti márkáit idén is.
A kiválasztás módszertana pedig olyan cégminősítést biztosít, ami egyedülálló előrejelző képességű a magyar piacon.

"Hatodik alkalommal, kizárólag szigorúan szakmai alapon nyerhette el a vállalat a Business Superbrands státuszt. Olyan pozitív visszajelzés ez a brandről, amely kiemeli a legjobbak közül és több szempontból is büszkévé teszi az itt dolgozókat. Egyrészről maga a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, hiszen arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. Másrészről azt a tényezőt is szeretném kiemelni, hogy sikert elérni nagyszerű dolog, azonban annak maradni, a terveket, célokat újra és újra megvalósítani még nagyobb kihívás. Nekünk ez sikerült és minden megteszünk ezért a jövőben is." - mondta el a Business Superbrands védjegy ismételt elnyerése kapcsán a Würth Szereléstechnika Kft. ügyvezetője Tari László.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.