OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. október 21., péntek 15:25

Rádiós Korrektúra 2016 - A hangok versenye - Versenykiírás (1. rész)
    Budapest, 2016. október 21., péntek (OTS) - A verseny célja, a színvonalas rádiózás népszerűsítése és elismertetése. A Rádiós Korrektúra szakmai támogatója a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. 2016. december 20-án adjuk át a Kamera Korrektúra díjait, a Boscolo Hotel Róma termében.

    Hét különböző kategóriában várjuk a nevezéseket:
     1.) Tényfeltáró/oknyomozó riport
     2.) Információs hírmagazin
     3.) Kulturális magazin
     4.) Hangjáték
     5.) Portré és közösségek bemutatása
     6.) Szórakoztató reggeli műsor
     7.) Rádiós arculat, promóció

A fenti felsorolásban szereplő versenykategóriákban csak olyan művek indulhatnak, amelyek 2015. november 20. és 2016. november 20. között kerültek rádiós műsorszolgáltatónál (online portálon is) első sugárzásra.

Nevezésre jogosult

A versenyben minden magyarországi illetve külhoni magyar nyelvű alkotóműhely, vagy magyar illetve külföldi állampolgárságú természetes személy, jogi személy, vagy jogi személyiség nélküli gazdasági társaság illetve egyéb jogalany (pl. alapítvány, egyesület, stb.) indulhat. Gazdálkodó szervezet: a Ptk. 685. § c. pontjában meghatározott bel- és külföldi székhelyű gazdálkodó szervezet/állami vállalat, egyéb állami gazdálkodó szerv, szövetkezet, gazdasági társaság, egyes jogi személyek vállalata, leányvállalat, továbbá egyéni vállalkozó, valamint helyi és megyei önkormányzatok, költségvetési szervek, egyesületek, köztestületek, alapítványok, bel- és külföldi illetőségű természetes személyek.

Nevezési díjak

Minden versenykategóriában a nevezési díj nevezett alkotásonként: 25.000.- Ft + 27% Áfa.
A nevezési díj fizetését banki átutalással vagy postai készpénz-átutalási megbízással lehet teljesíteni, amelyen a közlemény rovatban pontosan feltüntetendő a pályamű címe, pályázó cég/személy és a kapcsolattartó elérhetőségének megnevezése.

A Rádiós Korrektúra nevezési díj számlaszáma:
UniCredit Bank 10918001-00000112-22420002
A bank címe: Pólus Center Fiók
Swift kód: BACXHUHB
IBAN száma: HU40109180010000011222420002

Nevezés

     - Az érvényes nevezési anyagnak tartalmaznia kell:
Csak magas műszaki színvonalú, adásminőségű (broadcast) technikailag sokszorosításra alkalmas felvétellel lehet nevezni. A feltöltött file elnevezésében egyértelműen jelezni kell a mű címét és az alkotó műhelyt/személyt.
A nevezett alkotáshoz kapcsolódó, kitöltött és aláírással hitelesített nevezési lapot két eredeti és egy másolati példányban juttassa el a Korrektúra Kft. 1134 Róbert Károly Krt. 82-84. A épületi irodájába, a nevezési díj befizetési igazolásával együtt (csekkmásolat vagy banki igazolás). A nevezési lap letölthető a http://korrektura.hu/radios_korrektura_2016/ weboldalról.

     - A nevezési határidő: 2016. november 13.

     - A feltöltés helye és módja
A pályaműveket a http://korrektura.hu/radios_korrektura_2016/hanganyagok_feltoltese/ oldalon lehet feltölteni. Felhívjuk a nevezni kívánók figyelmét:
     - a nevezett műsor anyagát csak MP3 formátumban tudjuk fogadni,
     - maximum 30 perc lehet egy nevezett műsor, vagy műsor részlet,
     - a szerverre feltöltendő file maximális mérete 200Mbyte lehet

A verseny menete

A nevezési határidő, 2016. november 13. után beérkezett alkotásokból szakmai zsűri
választja ki a díjnyertes műveket.
A zsűri tagjai neves alkotók, újságírók és rádiós szakemberek. Kategóriánként három alkotást díjazunk, az arra érdemes mezőnyben különdíjakat is adunk ki, amelyeket elsősorban a színvonalas kis rádiók számára tartogatunk. A zsűri 2016. december 05-ig dönt a helyezésekről. A zsűri 2016. december 20-án Budapesten megrendezésre kerülő gálaest keretében adja át a díjakat.

Közönségdíj:

1, A Rádiós Korrektúrán közönségdíjat is adunk ki. A hallgatók szavazhatnak a fesztiválon
indult kedvenc rádiójukra. A szavazás felülete a Rádiós Korrektúra weboldala:
http://korrektura.hu/radios_korrektura_2016/kozonsegszavazas/.

2, A legkedveltebb rádiós személyiségre is szavazhatnak a hallgatók, mely szavazás felülete a Rádiós Korrektúra weboldala.

Érvénytelen az a nevezés:
     - amelyet nem a megadott nevezési lapon küldenek be,
     - amelyet nem a nevezési felhívásban és a kitöltési útmutatóban megadott helyen, módon és határidőig töltenek fel,
     - amelyhez nem érkeztek meg a nevezési felhívásban feltüntetett kötelező erejű dokumentumok, nyilatkozatok és a nevezési díj befizetésének igazolása, illetve ezek pótlása a nevezési határidőn belül nem történik meg,
     - amely olyan nevezőtől származik, aki nem felel meg a nevezési felhívásban körülírtaknak,
     - az egyes kategóriákra megadott (előírt) egyéb feltételeknek nem felel meg.
Az érvénytelen nevezés következménye, hogy a produkció a versenyben nem vehet részt. (folyt.)



2016. október 21., péntek 15:25

Rádiós Korrektúra 2016 - A hangok versenye - Versenykiírás (2. rész)
    Budapest, 2016. október 21., péntek (OTS) -

    További információk:

A pályázati anyagokat az értékelésben, feldolgozásban, döntésben résztvevők kötelesek bizalmasan kezelni, arról harmadik félnek tájékoztatást nem adnak. A döntőbe jutott alkotásokat hozzuk nyilvánosságra, címmel, az alkotók felsorolásával, a gyártó megnevezésével és a tartalommal.

Budapest, 2016. október 10.

Korrektúra Kft.
1134 Róbert Károly Krt. 82-84. A épület
telefon - fax: 06 1 452-7825
www.korrektura.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.