OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. július 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. november 14., hétfő 16:15

Meghívó
    Budapest, 2016. november 14., hétfő (OTS) - Belváros Önkormányzata és a Magyar Paralimpiai Bizottság tisztelettel meghívja Önt az alábbi közös eseményére.

    A 2014-ben felújított, a Kossuth és a Jászai Mari tér között elhelyezkedő Olimpiai park amellett, hogy többfunkciós közösségi tér, az olimpiai játékoknak és az olimpiai bajnokoknak is emléket állít. A parkban felavatásra kerül a paralimpiai bajnokok neveit felsoroló emlékmű, amellyel az V. kerületi önkormányzat és a Magyar Paralimpiai Bizottság méltó emléket állít minden magyar paralimpiai bajnoknak.

A sajtónyilvános eseményen részt vesz és beszédet mond:
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár
Szentgyörgyvölgyi Péter Belváros polgármestere
Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke
Becsey János, a Paralimpikonok Klubjának elnöke, paralimpiai bajnok

Az ünnepélyes táblaavatáson részt vesznek a legendás magyar paralimpiai bajnokok, a riói Magyar Paralimpiai Csapat tagjai és a Budapest 2024 Zrt. munkatársai.

Az esemény időpontja:     2016. november 16. (szerda) 10:00
Az esemény helyszíne: Olimpia park (1055 Budapest, Olimpia park)

Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze Szécsi Viktóriának a szecsi.viktoria@belvaros-lipotvaros.hu email címen, vagy a +36 20/2830146-os telefonszámon.

A Magyar Paralimpiai Csapat köszöni a média munkatársainak a róluk szóló tudósításokat!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.