OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. július 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. november 14., hétfő 16:25

Petőfi: mindig veled - bárhol, bármikor, ahol és amikor csak akarod
    Budapest, 2016. november 14., hétfő (OTS) - A közmédia gyakorlatilag minden héten előrukkol egy újabb digitális fejlesztéssel: a Petőfi rádió legfrissebb szolgáltatásával mostantól a Talpra, magyar! reggeli műsor legérdekesebb 15 perce, a népszerű Rontombontom c. mixműsor, az eddigi Akusztik-felvételek, valamint az Akusztik előadókkal készült interjúi, valamint Boros Csaba Minek nevezzelek műsorai is visszahallgathatók a http://www.petofilive.hu/ezthallgasd/ címen, és a PetőfiLive applikáción keresztül.

    A Petőfi rádió ezzel a szolgáltatással a podcasterek népes táborának kedvében járva a legsikeresebb műsorszámokat teszi elérhetővé és visszahallgathatóvá.

Hallgasd élőben a Petőfit, bárhol is jársz, vagy ha lemaradtál kedvenc műsoraidról, akkor is tarts minden nap a Talpra, magyarral, bontsd az ütemeket a Rontombontommal, énekeld együtt a legjobb magyar slágereket az Akusztikkal, és vidd magaddal mindig az életed ritmusát oda, ahová csak akarod!

Petőfi: mindig veled - bárhol, bármikor, ahol és amikor csak akarod.

A PetőfiLive okostelefonos applikációja innen tölhető le:

iOS: https://itunes.apple.com/hu/app/petofi-live/id972675435?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsters.petofi&hl=hu

MTVA - SAJTÓOSZTÁLY
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.