OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. július 9. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. november 24., csütörtök 12:50

Első helyen az M2, erősít az M5
    Budapest, 2016. november 24., csütörtök (OTS) - Az M2 célja, hogy ne csak szórakoztató és érdekes legyen a műsora, de teljesen erőszakmentes is. Ez a felfogás, úgy tűnik, egyre több nézőt csábít a csatornához. A legújabb mérések is azt bizonyítják, hogy az M2 műsoraira egyre több család és gyerek kapcsol.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161124_004.jpg

Augusztushoz és szeptemberhez képest októberben és novemberben 2,5 százalékponttal növelte közönségarányát a 4-12 éveseknél a 6-20-ig tartó sávban az M2, a közmédia gyerekcsatornája, amely továbbra is növeli a közönségarányát a 6-tól 20 óráig tartó műsorsávban.

Ahogy az a csatolt grafikonon is látszik, a családok és a gyerekek szerdán is nagy számban választották az M2 műsorát, hiszen a csatornák 12,6 százalékos közönségarányával az első helyen végzett a gyerekcsatornák között megelőzve a Disney Channelt és a Nickelodeont. A gyerekcsatorna összesen 10 műsorral szerepel a közmédia 30 legnézettebb műsorának listáján. Közülük a Tashi című ausztrál animációs sorozat 106 ezer nézőt vonzott, ezzel az M2 legnézettebb műsora lett november 23-án. A Mily, a kíváncsi című francia animációs sorozat is százezer felett teljesített, összesen 103 ezer nézője volt.

A Virtuózok, akárcsak a Duna Televízió műsorán most futó Fölszállott a páva című műsor, a legfiatalabb korosztály tagjai között keresi a kiemelkedő tehetséget. A népszerű komolyzenei tehetségkutató versenyzőinek gálaestje a Virtuózok Gálakoncert volt az M5 legnépszerűbb műsora szerdán: 33 ezer néző követte. Az M5 az ismeretterjesztő csatornák között a második helyen végzett szerdán főműsoridőben (18.30 - 22.00) 0,5 százalékos közönségaránnyal.

MTVA - Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.