OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. november 25., péntek 10:00

Célkeresztben a Prosztatarák - "az időben felismert prosztatarák jó eséllyel túlélhető"
    Budapest, 2016. november 25., péntek (OTS) - A sajtótájékoztatón mutatjuk be a Magyar Rákellenes Liga Célkeresztben a Prosztatarák 2016-os programját, az ajánlott beteg utakat és hirdetjük meg média pályázatunkat.

    A vállalkozó kedvű férfiakat a helyszínen a Barber Shop kollégái megborotválják.

A borotváláson részt vesz és a sajtótájékoztatást moderálja Győrfi Pál.

A sajtótájékoztató időpontja: 2016. november 28. (hétfő) 10:00 óra

Helyszíne:
Egészségügyért Felelős Államtitkárság, 8. emeleti Díszterme
1051 Budapest, Arany János u. 6-8.

Előadóink:
     Dr. Bittner Nóra, a Magyar Rákellenes Liga elnöke
     Dr. Géczi Lajos, az Országos Onkológiai Intézet Osztályvezető főorvosa
     Prof. Dr. Buzogány István, Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ, Urológiai Osztály- Koordináló osztályvezető főorvosa és a Magyar Urológus Társaság elnöke
     Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga gazdasági elnökhelyettese
     Ujlaki Dénes, színművész úr
     Ifj. Gellei Áron, a Barber Shop üzletvezető

Tudta Ön, hogy a prosztatarák elsősorban az idősebb férfiak betegsége, de 40 éves kor után bárkinél, bármikor kialakulhat és kialakulásának veszélye az életkor előrehaladtával egyre inkább növekszik.

A Magyar Rákellenes Liga szeretné a média segítő közreműködésével felhívni minden érintett figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára, ugyanis az onkológiai megbetegedések esetén a korai felismerés életmentő.

A program célja a Magyar Rákellenes Liga üzenetét célba juttatni, hogy az egészségügyi szűrővizsgálatok éves rutin tevékenységünké váljanak.

A Magyar Rákellenes Liga arra kéri a hölgyeket, hogy fogják kézen a férfiakat, kérjenek nekik időpontot az urológiai szakrendelésen, és a biztonság kedvéért kísérjék is el őket.

A sajtótájékoztatón az Ön személyes részvételére is feltétlenül számítunk!

Kérjük, segítsék a szervezők munkáját azzal, hogy az info@daylightmedia.hu címen vagy a 06-30-446-9028 telefonszámon előzetesen jelzik részvételi szándékukat, amellyel segítik az Egészségügyért Felelős Államtitkárság épületébe történő beléptetést is.

Bármilyen további információval és interjúszervezéssel állunk rendelkezésre!

Üdvözlettel:
Földi Katalin, Daylight Média
MT: 06-309-225413
El: katalin.foldi@daylightmedia.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.