OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 9. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. december 6., kedd 12:12

225 ezren nézték a magyarok első meccsét az Európa-bajnokságon
    Budapest, 2016. december 6., kedd (OTS) - Hétfőn játszotta első mérkőzését a magyar női kézilabda-válogatott a svédországi Európa-bajnokságon. A csapat sajnos vereséggel nyitott a gyengébbnek tartott cseh csapat ellen, 225 ezer tévénéző látta az összecsapást az M4 Sporton.

        A hétfői nézettségi rangsor elején a Kékfény végzett 402 ezer nézővel, a Maradj talpon! 388 ezer nézőt vonzott. A november végén indult Végtelen szerelem című török sorozatot 307 ezer ember választotta hétfőn a Duna Televízió műsorán. A Charlie - majom a családban c. német sorozat legújabb epizódját 263 ezer néző követte.
     Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

     Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.