OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. december 16., péntek 13:05

Világháború 120 millióból
    Budapest, 2016. december 16., péntek (OTS) - Fináléhoz értek a kis pávák! A fölszállott a páva tehetségkutató döntője 19.30-kor kezdődik a Duna Televízió műsorán. A Szürke senkik, első világháborús témát feldolgozó film érkezik a Dunára 22.00-kor. Történet egy magyar-osztrák-román felderítőcsapatról, amely öngyilkos küldetésben, ellenséges vonalak mögött kísérel meg megsemmisíteni egy olasz kommunikációs központot. A filmet a Magyar Média Mecenatúra 120 millió forinttal támogatta.

    Szombaton Duna Televízió műsorán 19.30-tól Télapu 2, majd H. G. Wells regénye után szabad feldolgozásban érkezik a Világok harca 21.10-től szintén a Duna csatornán.

Szomorú vasárnap

Délután a Duna World műsorán 16.25-től a TRIANON - Egy angol diplomata szemével c., magyar dokumentumfilmmel készül a közmédia. Este a Dunán, 22.50 perctől Steven Spielberg München c. filmjét láthatják a nézők. A részben Magyarországon forgatott nagyszabású alkotás egy nemzetközi szereplőgárdát felvonultató, lebilincselő történelmi thriller, amely az 1972-es müncheni olimpián történt tragédia, a 11 izraeli sportoló meggyilkolását követő eseményeket dolgozza fel.

Templomi imával

Idén adventkor a nagysikerű Jónak lenni jó karitatív akciónk kedvezményezettje a Magyar Református Szeretetszolgálat. A 10 éve működő szervezet az élet szinte minden területén jelen van és segít a hátrányos helyzetű családokon és a szegényeken. A jótékonysági akció elsődleges célja az adománygyűjtés mellett, hogy a felhívja a figyelmet a szervezet sokrétű tevékenységére. A műsor keretében riportokon, beszélgetéseken és helyszíni kapcsolásokon keresztül ismerkedhetett meg mindenki a szervezet munkájával. A teljes műsor alatt folyamatosan fogadjuk az adományokat, valamint egy jótékonysági árveréssel és az ismert emberek által felajánlott tárgyak megvásárlásával is támogathatják a rászorulókat. A december 18-ai tematikus napon egész napos műsorfolyammal készülünk a Duna Televízió, a Duna World csatornákon.

Az M4 Sport műsorán szombaton vízilabda mérkőzés kezdődik 15.45-től, a Magyar kupa közvetítése a Tüske csarnokból. Vasárnap foci ínyencség: Labdarugó FIFA Klub Világbajnokság Japánból. Reggel 11 órakor a döntőt élőben közvetíti az M4 Sport.

MTVA - Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.