OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. december 19., hétfő 10:03

Kályhák százait osztják ki vidéken
    Budapest, 2016. december 19., hétfő (OTS) - Immár 3. éve tartja hagyományos karácsonyi gyűjtését a Ments életet karácsonyra mozgalom, amely célja a hazai fagyhalálok megelőzése. A teljesen civil kezdeményezés eredménye, hogy az elmúlt két évben 4920 mentőfóliát osztottak ki mintegy 2,2 millió forint értékben, de idén magasabbra tették a lécet.

    A Magyar Karitász 300 db vaskályhát osztott szét idén télre olyan családok számára, ahol a tönkrement vagy életveszélyessé vált kályha pótlása lehetetlennek bizonyult. A kezdeményezéshez csatlakozva a http://mentseletetkaracsonyra.hu oldalon közösségi finanszírozásban vásárolhatnak a látogatók további kályhákat, melyeket a segélyszervezet juttat el a leginkább rászorulóknak.

Az elmúlt egy hétben 17 további kályhára adták össze a magánszemélyek és vállalkozások a pénzt: közel 200-an vásároltak az egyenként 500 forint értékű kályhajegyekből összesen 750 000 forint értékben.

A gyűjtés december 26-ig tart, a szervezők azt kérik, minél többen osszák meg közösségi felületeiken a hírét, mert legalább 400 családnak szeretnének idén segíteni.

Sajtókapcsolat:
info@mentseletetkaracsonyra.hu
+36-20/498-6847
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.