OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 4., szerda 16:38

Zsebünkben A Dal 2017
    Budapest, 2017. január 4., szerda (OTS) - Alig pár nap, és kezdődik Magyarország egyik legkedveltebb zenei tehetségkutatója, A Dal 2017 a Duna közszolgálati csatornán. A műsorhoz kapcsolódóan a közmédia a költséghatékony és felhasználóbarát környezet kialakítása érdekében egy olyan okostelefonos interaktív keretalkalmazást fejlesztett ki, mely a jövőben újraprogramozás nélkül használható lesz minden, a közmédiában műsorra tűzött szavazós műsorban.

    Debütálását követően a Médiaklikk Plusz a jövőben a közmédia egységes, a véleménynyilvánításhoz regisztrációt igénylő szavazós applikációjaként működik majd. A Dal 2017 kapcsán nyomon követhetjük a versenyzők adatlapjain keresztül azt, hogy állnak A Dalban. A Médiaklikk Plusz bevezetése a Médiaklikk applikáció, és a http://mediaklikk.hu Video On Demand portál-rendszerének továbberősítése is egyben.

A Médiaklikk Plusz applikációval az MTVA újabb mobilalkalmazás segítségével szolgálja ki a nézői igényeket, és újdonságként az applikáció immár közösségi médiás regisztrációval, egyszerűen használatba vehető.

A sportbarátok az M4 Sport dedikált applikációjában találhatják meg az őket érdeklő sporttartalmakat, legyen szó fociról vagy éppen kézilabdáról. Akiket specifikusan csak a F-1 hírei érdekelnek, azoknak szól az MTVA Boxutca, ahol tematikus válogatásban jelennek meg a Formula-1 hírei.

A PetőfiLive applikáció a Petőfi Rádió és a Petőfi TV közös alkalmazása, ahol egyszerre hallgathatjuk a Petőfi rádiót élőben, vagy nézhetjük vissza a Petőfi TV Én vagyok itt c. műsorát. A Híradó alkalmazása a közszolgálati médiacsoport online hírportáljának, a hirado.hu szájtnak az appja.

A Dal 2017 #ADALAMITDUDOLSZ #ADAL2017 #DUNATV

Az MTVA Médiaklikk Plusz applikációja az alábbi linkeken érhető el:

iOS: https://appsto.re/hu/RoWNgb.i
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mtva.mediaklikkplus

Windows Phone: https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/mediaklikk-plusz/9nr0hc8570hb

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.