OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 14. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 9., hétfő 14:44

Hazai filmek a hétvége legnézettebb műsorai között
    Budapest, 2017. január 9., hétfő (OTS) - Két magyar film is bekerült a köztévé szombati és a vasárnapi nézettségi toplistájának felsőházába. A Makk Károly rendezte Mit csinált felséged 3-tól 5-ig? című 1964-ben készült vígjátékot Psota Irén és Darvas Iván főszereplésével 190 ezren nézték szombaton. Vasárnap egy 1939-es alkotás, a Tökéletes férfi című magyar romantikus film Jávor Pállal a főszerepben 236 ezer nézőt ültetett szintén a Duna Televízió képernyője elé. A hétvége legnézettebb műsora a Gasztroangyal volt a köztévé műsorán, 507 ezer néző követte Borbás Marcsi legjobb gasztro-kalandjait.

    Az M3 csatorna legnézettebb műsora a Volt egyszer egy Vadnyugat című western volt, az örök klasszikusnak 146 ezer nézője volt vasárnap este, az M2 a 6-tól 20 óráig tartó műsorsávban a 4-12 évesek körében pénteken a közönségarányt tekintve első helyen végzett a gyerekcsatornák között, szombaton negyedik, vasárnap pedig harmadik volt. A Grimm legszebb meséi - A kis hableány volt a hétvége legnézettebb gyermekeknek szánt műsorszáma az M2 csatornán, 132 ezer tévénéző látta. A mögöttünk hagyott hétvége sem telt el sportesemények nélkül, az M4 Sporton pénteken 128 ezren szurkoltak a BYGMA Kupán a Magyarország - Izland mérkőzésen, majd vasárnap is 137 ezren követték a BYGMA Kupa Egyiptom - Magyarország összecsapást.

Az M5, a magyar közmédia kulturális, ismeretterjesztő, és oktatási csatornája ezen a hétvégén is elfoglalta az őt megillető helyét a tematikus adók között: magazinműsorai és a különböző ismeretterjesztő, természetfilmes műsorok 5 és 43 ezer nézőszám közötti televíziónézőt vonzottak, ezzel az eredménnyel a csatorna a 3-4. a nézettségi rangsorban a hasonló adók között.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.