OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 14. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 9., hétfő 14:48

Sajtóközlemény az Erzsébet-utalványokat tartalmazó küldemények kézbesítéséről
    Budapest, 2017. január 9., hétfő (OTS) - A Magyar Posta összesen 2,6 millió darab Erzsébet-utalványt tartalmazó küldeményt kézbesített.

    2016. december 24-ével bezárólag az utalványok 92,5 százalékának kézbesítését végezte el a Magyar Posta. 2016. december 30-ával bezárólag pedig a fennmaradó utalványokat is eljuttatta az ügyfelekhez. A címhelyen történő kézbesítés sikeressége 85%-os volt. A címhelyen át nem vett küldemények a letéti postákra kerültek, amelyek átvételére 10 munkanap állt rendelkezésre.

2017.01.06-ig a küldemények több mint 98,5 %-át már átvették az ügyfelek. A küldemények kevesebb, mint 0,5 %-a van még postákon, várva az ügyfelek jelentkezését. Ha az ügyfél nem jelentkezik az őrzési idő alatt a küldeményért, azt a Magyar Posta visszaküldi a feladónak, vagyis az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságnak.

Eddig nagyságrendileg a küldemények 1 százalékát küldte/küldi vissza a Posta a feladónak (Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság) valamilyen kézbesíthetetlenségi okból kifolyólag, például a címzett meghalt, elköltözött, nem vette át a küldeményt, hibás volt a címzés.

Amennyiben az ügyfél nem kapta meg az Erzsébet-utalványt tartalmazó küldeményt, akkor ezt az alábbi elérhetőségeken jelezheti:

     - 0-24 órában elérhető kormányzati ügyfélvonal: 1818
     - kormányzati ügyfélvonal külföldről:  +36 (1) 550-1858
     - Nyugdíjfolyósító Igazgatóság: 06-80-204-884, +36 (1) 270-8999, e-mail: nyufig@onyf.hu
     - Magyar Posta Zrt.: +36 (1) 767-8282, e-mail: ugyfelszolgalat@posta.hu

A Nyugdíjfolyósító Igazgatóságtól az egyszeri juttatásra jogosult személy legkésőbb 2017. február 28-ig kérheti az Erzsébet-utalvány tartalmú postai küldemény újbóli kiküldését, a kérelemben meg kell jelölnie azt a lakcímet, amelyre a kézbesítést kéri. Az ismételt kézbesítést is a Magyar Posta Zrt. végzi.

Magyar Posta Zrt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.