OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. november 26. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2017. január 9., hétfő 15:47

Futó Expo a Millenárison
    Budapest, 2017. január 9., hétfő (OTS) - A kezdő kocogóktól a versenyzőkig, a babakocsis futóktól az ultramaratonistákig minden futót vár az első magyarországi Futó Expo a Millenárison április 1-én és 2-án.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170109_003.jpg

Az egyedülállóan új, tudományos és szórakoztató sportszakmai kiállítás megismerteti az érdeklődőket a futáshoz és az egészséges életmódhoz kötődő kiállítókkal és termékeikkel. A szervezők a hazai futó- és sportpiac forgalmazóit, kis- és nagykereskedőit, márkaképviseleteit, versenyszervezőit és nonprofit szervezeteit egy helyen és egy időben mutatják be a nagyközönségnek a tavaszi futószezon kezdetén.

http://futoexpo.hu/
https://www.facebook.com/futoexpo
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.