OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 10., kedd 09:11

Megéri online vásárolni az autópálya matricát
    Budapest, 2017. január 10., kedd (OTS) - Az autópálya matrica online vásárlásának számos előnye van: elektronikus formában értesítést kaphatunk a matrica érvényességének kezdetéről és végéről, ezzel is minimalizálva a véletlen figyelmetlenségből adódó bírságok esélyét. Az e-matricát kinyomtatni nem szükséges, áttekinthetjük korábbi vásárlásainkat, továbbá elektronikus számlát is kérhetünk. Flották számára is kényelmes megoldás: az ügyintézés nagyobb járműpark esetén is egyszerű, hiszen a vásárlás egyösszegű átutalását is kérhetik.

    A gyors és kényelmes vásárláson felül a matrica mellé az www.e-autopalyamatrica.hu oldalon az üzemeltető Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. és az AIG Biztosító együttműködésének köszönhetően minden vásárláshoz ingyenes balesetbiztosítás jár, míg a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. a díjmentes jogi segítségnyújtásról gondoskodik. A biztosítás díjmentes és a megkötést követő 6. hónap utolsó napjáig szól, ezt követően minden kötelezettség nélkül megszűnik.

Az e-matrica mellé igényelhető balesetbiztosítás bármilyen baleset bekövetkeztekor érvényes, nem csak az utakon elszenvedett sérülésekre vonatkozik. Az eddig tapasztalatok alapján elmondható, hogy minden második autós él a balesetbiztosítás és a jogi segítségnyújtás igénybe vételével, díjmentesen gondoskodva a biztonságáról.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.