OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. február 27., hétfő 13:00

A Béres Szőlőbirtok fellobogózza Erdőbényét - "Kötelességet ingyen tenni kell, S kötelesség munkálni a honért." (Petőfi Sándor)
    Budapest, 2017. február 27., hétfő (OTS) - Dr. Béres József és Béres Klára, a Béres Szőlőbirtok és Pincészet tulajdonosai, közelgő nemzeti ünnepünk alkalmából nemzeti színű zászlót adományoztak a birtoknak otthont adó Tokaj-hegyaljai település, Erdőbénye minden családja részére. A 600 db piros-fehér-zöld lobogót Kántor Dezső, Erdőbénye polgármestere vette át.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170227_001.JPG

A gyógyszeripari tevékenységéről országosan ismert Béres család 15 évvel ezelőtt alapított birtokot Tokaj-Hegyalján, Erdőbényén. A Béres Szőlőbirtok és Pincészet azóta szolgálja a Tokaji Borvidék felemelkedését, kiváló minőségű boraikkal világszerte öregbítik a hungarikumként is számon tartott tokaji borok hírnevét.

Béres József: "Nagyon jó érzés a családunk számára, hogy borászatunk révén már 15 éve részesei vagyunk Erdőbénye életének, és elkötelezett munkánkkal hozzá tudunk járulni a település fejlődéséhez. Idekerülésünkkor az itt élő minden családnak nemzeti színű zászlót ajándékoztunk, hogy ez a szép település az ünnepeit méltóképpen tudja megélni. Ahogy 2003-ban, úgy most is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy közelgő nemzeti ünnepünk alkalmából minden erdőbényei családnak lehetősége legyen díszbe öltöztetni az otthonát."

Kántor Dezső: "A Béres Szőlőbirtok megjelenésével felpezsdült a községünk élete. Számos munkahelyet teremtettek, turistákat, újabb befektetőket vonzottak, történelmi és kulturális értékeink felkutatásával, éltetésével széleskörűen segítik a térség felemelkedését. A mostani adományuk nemzeti összetartozásunk megerősítését szolgálja, segítséget ad ahhoz, hogy ez a mély lelki kapocs nemzeti ünnepünk idején láthatóvá is váljon."
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.