OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. május 25., csütörtök 08:00

Már csak 50 nap, és élőben követhetjük a FINA Vizes Világbajnokságot az M4 Sporton!
    Budapest, 2017. május 25., csütörtök (MTI) - Az előkészületek már javában zajlanak a július 14-én induló FINA Vizes Világbajnokság helyszínein, és Magyarország legnézettebb sportadójánál, az M4 Sporton is. A helyszínek épülnek, a sportolók éjjel-nappal edzenek, így a világbajnokságot közvetítő M4 Sport pedig szintén belekezdett a hajrába.

        Június 1-től a közmédia sportcsatornája új magazinműsorral jelentkezik, Bajnokaink címmel. Emberi történetek: ez a két szó jellemzi a legjobban a hat részes sorozatot. A Bajnokaink egy egészen egyedülálló új tartalom lesz az M4 Sporton, kísérletet tesz arra, hogy bemutassa azt az egészen emberfeletti edzésmunkát, amit a magyar sportolók nap, mint nap végeznek a siker érdekében, és eközben kísérletet tesz rá, hogy közelebb hozza a versenyzőket, szülőket, edzőket és történeteiket a nézőkhöz.
     Az M4 Sport olyan nagyságokat és ikonokat mutat be a hat rész alatt, mint a Verrasztó testvérek, Kenderesi Tamás, Kapás Boglárka, Gangl Edina és még sorolhatnánk.
     Bizonyára a Vizes Vb leendő sztárjai mellett nagyon sokan kíváncsiak arra is, kik lesznek azok, akik végig kísérik a szurkolókkal az eseményeket, elemzik és kommentálják a világbajnokságot. Nézőink június 8-án megtudhatják az eddig nem ismert neveket, mert ezen a napon az M4 Sport is keretet hirdet a Vizes Vb-re. Kiderül, kinek a tolmácsolásában izgulhatják végig a vízilabda-torna küzdelmeit a nézők, kivel szurkolhatnak úszóink sikeréért, és kik lesznek azok a szakértők, akik több hasonlóan nagy világversenyen alkottak már maradandót.
     Érdemes lesz tehát a következő 50 napban is követni az M4 Sportot és az m4sport.hu/fina2017 oldalt, hiszen folyamatosan a legfrissebb hírekkel, információkkal jelentkeznek a sportolókról és a vb-helyszíneiről.
     A Bajnokaink trailer az alábbi címről tölthető le: https://we.tl/mFUcw0f1nU

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.