OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 18., kedd 19:44

Két éve a magyar sport otthona az M4 Sport
    Budapest, 2017. július 18., kedd (OTS) - Két éve, 2015. július 18-án reggel nyolckor Petrovics-Mérei Andrea és Szujó Zoltán bejelentkezésével elindult a közmédia saját, dedikált sportcsatornája. Magyarország legnézettebb tematikus sportcsatornájaként az M4 Sport azóta is a csúcson van. Két év alatt több mint 3600 óra magazinműsort, 4400 óra labdarúgást, 1150 óra technikai sportot és 324 óra téli és nyári olimpiai közvetítést láthattak a közszolgálati sportadón, rengeteg olyan pillanattal, melyek kitörölhetetlen emlékeket nyújtottak a nézőinknek.

    
A magyar sport otthonaként az M4 Sport jelen van hazánk sportéletének összes fontos eseményén. Közösen szurkolhattunk a magyar labdarúgó-válogatottnak a 2016-os Európa-bajnokságon és hazánk sportolóinak a riói olimpián. Az M4 Sporton láthatták a nézők, ahogy a magyar női vízilabda válogatott lett Európa legjobb együttese és a Szolnok férfi vízilabda csapata is felült a kontinens trónjára. A csatornán követhették az utóbbi évek egyik legizgalmasabb magyar bajnoki végjátékát és a Budapest Honvéd bajnoki címszerzését. Jelenleg a FINA Budapest 2017 vizes világbajnokságról tudósít az M4 Sport, ahonnan a sportesemény összes magyar vonatkozású versenyszámát elhozza a tévéképernyőkre. Természetesen a nemzetközi sportszíntér számos pulzusemelő pillanatát is a közszolgálati sportcsatorna közvetítette, mint például a Barcelona történelmi fordítását 0-4-ről, vagy a Real Madrid győzelmét a Bajnokok Ligájában.  

Az M4 Sport történetének eddigi legnézettebb eseménye, a Magyarország - Belgium Eb-nyolcaddöntő volt. Ezt a találkozót 2 millió 796 ezer fő követte, amely így az utóbbi 10 év legnézettebb sporteseménye lett Magyarországon. 1,7 millió ember nézte az osztrákok elleni Eb-találkozón is, ahogy Szalai Ádám "bepiszkálta, pöckölte, tuszkolta" a labdát a hálóba. A 2016-os magyar Forma-1-es futam alatt 961 500 ember kapcsolta be a biztonsági övét az M4 Sport képernyői előtt.

Az alábbi válogatással idézzük fel a csatorna ikonikus pillanatait és köszönjük meg nézőinknek az elmúlt két évet. Az M4 Sport és az m4sport.hu továbbra is a legszínvonalasabb sportműsorokkal várja önöket, az M4 Sport mobil alkalmazáson keresztül pedig exkluzív tartalmakat érhetnek el a vizes vb alatt is.

http://www.m4sport.hu/2017/07/18/masodik-szuletesnapjat-unnepli-az-m4-sport/

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.