OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 22., péntek 14:48

Csenger és Tállya mutatkozik be a hétvégi Gasztroangyalban
    Budapest, 2017. szeptember 22., péntek (OTS) - A Gasztroangyal ezen a hétvégén Kelet-Magyarországra kalandozik. Borbás Marcsi Tállya és Csenger kulináris különlegességeit tálalja nézőinknek autentikus környezetben.  Szombaton az M3 csatornán negyed héttől A Vörös grófnő című Károlyi Mihály életét bemutató két részes magyar film látható a közmédia kínálatában.

    Szombat este fél tíztől a gyönyörű Shelby (Julia Roberts), határozott édesanyja, M'Lynn (Sally Field), Truvy (Dolly Parton), a szépségszalon tulajdonosa, Claire (Olympia Dukakis), a dúsgazdag özvegyasszony, a csípős nyelvű Ouiser (Shirley MacLaine) és az újonnan a csapathoz csatlakozott Annelle (Daryl Hannah) minden héten összegyűlnek a fodrászszalonban: Acélmagnóliák 21.30-tól a Duna Televízió műsorán.

22.40-től az Anima Sound System zenél az M2 Petőfi TV képernyőjén, majd őket magyar animációs film követi Ezüst-Patak címmel 00.15-től a közmédia ifjúsági csatornáján.

Vasárnap reggel hatkor Kukori és Kotkoda várja az M2 gyerekcsatornán nézőinket, a Duna pedig vallási műsorokat kínál 5.45-től egészen a déli harangszóig. A Duna World is tartogat meglepetést vasárnap délelőtt is: A Pendragon legenda című magyar filmklasszikust láthatják nézőink 11.45-től.

Vasárnap délután debütál 17.00-tól Morgan Freeman, a féreglyukon át című nagysikerű műsora az M5-ön.

A Duna Televízió a vasárnap estét Radványi Géza filmjével a Valahol Európában c. alkotással nyitja, majd 22.55-től a Ryan közlegény megmentése c. Spielberg filmmel zárja. Groteszk humorú háborús filmmel készül az M3 csatorna: 21.10-től a 22-es csapdája c. amerikai vígjátékot láthatják a retróadón. Az M2 Petőfi TV vasárnapi filmklubja pedig egy francia-német-angol koprodukciót, A század gyermekeinek vallomása c. filmet kínálja 21.05-től.


MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.