OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 13., péntek 14:51

Latabár Kálmán, Rutkai Éva és Tolnay Klári - színészlegendák a közmédia csatornáin
    Budapest, 2017. október 13., péntek (OTS) - Tartalmas műsorkavalkáddal készül a közmédia a hétvégi pihenőnapokra: Fábri Zoltántól Spáh Dávidig láthatunk magyar filmrendezéseket a közmédia kínálatában

    Reviczky Gábor és Pogány Judit alakítását láthatják a Duna Televízió nézői szombaton 13.55-től a Zimmer Feri című magyar vígjátékban. A balatoni történet után Latabár Kálmán, Rutkai Éva és Tolnay Klári érkezik a 15.35-től a Micsoda éjszaka! vígjátékkal. Délután öttől a Gasztroangyal az Egész évben Balaton c. résszel jelentkezik a Duna Televízió.

Futbólia minisztertanácsa elhatározza, hogy megszerzi az országnak a világhírű magyar csodacsatárt. Duca tengernagyra bízzák az akció végrehajtását. A Duna World csatorna szombaton 11.15-től A csodacsatár című magyar vígjátékkal várja nézőit.

Az M2 gyerekcsatorna szombaton és vasárnap is reggel hat órától várja a gyerekeket a képernyő elé: Töf-töf elefánt kalandjai után Dörmögőéké a főszerep. Szombat délután 14.05-től újra jelentkeznek a Hoppi mesék, ezúttal A majom éve című résszel. Ezen a szombaton két családi filmmel is készül az M2 gyerekcsatorna: elsőként 15.40-től a Grimm meséiből: Rigócsőr király című német mesefilmet láthatják reklámoktól mentesen majd 18.15-től a Lilli, a kis boszorkány - A sárkány és a mágikus könyv című családi filmet élvezhetik nézőink.

Az M2 Petőfi TV műsorán most szombaton debütál a Tanárok gyöngye című német vígjáték sorozat 20.15-től. Stefan Vollmer elkötelezett tanár, de a szabályokat nem igen kedveli. A legnehezebben kezelhető diákokkal foglalkozik és sajátos módszereket használ a diákok megzabolására. 22.45-től Jónás Vera Experiment ad akusztikus koncertet a Müpából, majd utána a Belga együttesé a főszerep éjjel 00.05-től.

Vasárnap délelőtt az egyházi  műsorokon túl, magyar animációs sorozattal is várja nézőit a Duna csatorna: 12.45-től Luther a Duna műsorán. A rajzfilm a német szerzetesből lett teológus és reformátor Luther Márton életét dolgozza fel, akinek teológiája és munkája nyomán a reformáció óta léteznek evangélikus (lutheránus) gyülekezetek a világ minden pontján. Az epizódok a gyermekkortól kezdve a szerzetesi éveken és a katolikus egyházzal való konfrontálódáson át a reformáció megszilárdulásáig és elterjedéséig terjedően dolgozzák fel az egyszerű parasztcsaládból származó Luther életét, valamint a XVI. századi Németország vallástörténeti eseményeit.

Délután 15.10-től a Déryné című magyar alkotást ajánljuk nézőink figyelmébe Tolnay Klári főszereplésével, este kilenctől pedig Fábri Zoltán filmjét a Körhinta c. magyar romantikus drámát láthatják a csatorna nézői.

Az M5 kulturális csatorna saját gyártású fiataloknak szóló hétvégi vetélkedőjével, az Ismerd meg című műsorral jelentkezik szombaton és vasárnap reggel kilenc órától, majd tíztől érkezik a Hétvégi belépő. Vasárnap este hattól Morgan Freeman: A féreglyukon át című műsorában újabb különleges témát jár körbe: Hogyan jutottunk ide? Az M5 vasárnap este 21.10-től a Csak a szerelem számít című filmmel készül, eredeti nyelven, magyar felirattal.

Nem telhet el vasárnap az M2 Petőfi TV filmklubja nélkül: este 21.10-től a Menőkor c. amerikai vígjátékot, majd 23.15-től a Plattensee című magyar kisjátékfilmet láthatják nézőink.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.