OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 10., péntek 12:18

Gasztroangyal, Mona Lisa, Solti Karmesterverseny és Ludas Matyi a közmédia hétvégi műsorán
    Budapest, 2017. november 10., péntek (OTS) - Ezen a hétvégén is számos szórakoztató, ismeretterjesztő és kulturális kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a közmédia csatornái.

    Szombaton 17 órától láthatják a Gasztroangyalt a Duna nézői. Borbás Marcsi ismeretterjesztő sorozatában ezúttal Takács Lajossal közös szatmári gasztrotúrát követhetnek nyomon a képernyők előtt ülők. Mona Lisa mosolya címmel 21.10-től romantikus vígjátékot tűz műsorára a közmédia főcsatornája. A nagysikerű amerikai filmben olyan színésztehetségekkel találkozhatnak, mint Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles, vagy Maggie Gyllenhaal. Nagyok címmel vetít dokumentumsorozatot a Duna World szombaton 9.40-től. Az aktuális rész Haumann Péter színművész életét és munkásságát foglalja össze.

A sóhercegnő címmel 15.40-től láthatnak német mesefilmet a legkisebbek az M2 gyerekcsatornán. Stefan Vollmer, a sajátos nevelési módszereket alkalmazó Tanárok gyöngye kalandjai 20.15-től folytatódnak az M2 Petőfi TV-n.

A Ludas Matyi című 1949-es magyar játékfilmet Pártos Erzsi, Horváth Teri, Solthy György és Soós Imre főszereplésével szombaton este 19.40-től láthatják az M3 retro csatorna nézői. Az M5 oktatási, ismeretterjesztő és kulturális csatornán 16.25-től folytatódik a Tőkéczki és Takaró: történelem és irodalom mindenkinek című műsor. A neves Solti Nemzetközi Karmesterverseny második elődöntőjét pedig 20.45-től tekinthetik meg az M5 nézői.

A Magyarország, szeretlek! című nagysikerű vetélkedő műsort vasárnap este 19.35-től tűzi műsorára a Duna. A következő fordulóban Jász-Nagykun-Szolnok és Veszprém megye csapatai mérik össze tudásukat.

Újabb történetek Lármafalváról címmel 18.15-től svéd családi filmet kínál az M2 a legkisebbeknek és az idősebbeknek egyaránt. Az M2 Petőfi TV vasárnap esti filmklubjában pedig Joséphine címmel francia vígjátékot láthatnak 21.10-től a nézők.

A pénz hatalmának hatásairól szóló Pisztácia című 1996-os filmet vasárnap este 19.40-től láthatják az M3 nézői Kováts Adél, Hernádi Judit és Gálffi László főszereplésével. A Régimódi történet című Szabó Magda művéből készült tévéjáték hatodik részét 20.15-től vetíti az M5, tisztelegve az írónő munkássága előtt.  Főszerepben továbbra is Gubás Gabi és Nagy Ervin látható.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.