OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 24., péntek 12:36

Beszterce ostroma, Solti Nemzetközi Karmesterverseny és Mirr-murr kandúr kalandjai a közmédia hétvégi kínálatában
    Budapest, 2017. november 24., péntek (OTS) - Beszterce ostromával hódítja meg a szombat délutánt a Duna Televízió. 15.20-tól a Mikszáth regény filmváltozatát láthatják nézőink Ajtay Andor és Tolnay Klári főszereplésével. Délután öttől érkezik a Gasztroangyal Sárvár ízeivel, majd este 21.20-tól Hollywoodi történet (Holly Woody történet) címmel amerikai vígjátékot láthatnak a Dunán.

    A Duna World szombat délutáni kínálatában 14.40-től megtalálják nézőink a Menczer Gusztáv - életre ítélve című dokumentumfilmet. A film a Gulágot megjárt Menczer Gusztávnak állít emléket, aki megalapította a Szovjetunióban Volt Magyar Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezetét. Kezdeményezésére az Országgyűlés 2000-ben február 25. napját a kommunizmus áldozatainak emléknapjává nyilvánította.

Az M2 gyerekcsatorna reggel hattól Mirr-murr kandúr kalandjaival indítja az erőszaktól és reklámoktól mentes mesemaratont. Estére az M2 Petőfi TV koncertekkel készül, a képernyőn láthatjuk 22.45-től a The Carbonfools fellépését, majd őket követi az Ivan & The Parazol 00.05-től az ifjúsági csatornán.

A Solti Nemzetközi Karmesterverseny a középdöntőhöz érkezett. A versenyzők és a zsűri munkáját szombaton 20.45-től követhetik az M5 csatorna nézői az ország egész területén HD minőségben is.

Vasárnapra is tartogat magyar dokumentumfilmet a Duna World csatorna. 14.55-től  A béke ára - a dél-tiroli autonómia címmel láthatják a közel egy órásalkotást. A film több példán keresztül szemlélteti az autonómia működését, és megismertet a rendszer működésének titkaival. Este hattól az M5 csatornán a Vad Magyarország következő részét, a Vad Szigetköz - A szárazföldi delta természetfilmben gyönyörködhetnek nézőink.

Az M2 gyerekcsatorna vasárnap délután, 15.40-től a Grimm meséiből: Jancsi és Juliska c. családi filmet kínálja az egész családnak. Ha vasárnap, akkor filmklub az M2 Petőfi TV műsorán. Este kilenctől az Anyám új pasija! című amerikai német akcióvígjátékot láthatják nézőink. Utána magyar rövidfilmmel készül a csatorna, 23.10-től Donkey Xote Bánovits Ottó rendezésében. A történetről: Felix Cox, a híresen egoista magyar származású amerikai ejtőernyős egyre merészebb helyekről ugrik le egyre nagyobb pontossággal. Felix egy ugrását elrontja és Budapest központja helyett egy alföldi tanyán landol. Iván éppen egyetlen barátját, a szamarát készül eltemetni, amikor Felix rájuk esik.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.