OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2017. november 30., csütörtök 15:49

PANNON ADVENT AZ ESTERHÁZYAKNÁL /Stílusos - ünnepi - egyedülállóan szép
    Budapest, 2017. november 30., csütörtök (OTS) - Élvezze az előkarácsonyi varázslatot az Esterházy-kastély, a fraknói vár és a Lackenbachi kastély felejthetetlen környezetében. Karácsonyi vásárok válogatott kézműves portékákkal. Kulináris finomságok, adventi koncertek és a legkisebb látogatóink számára összeállított speciális keretprogramok gondoskodnak az ünnepi hangulatról.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20171130_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20171130_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20171130_004.JPG

FRAKNÓ VÁRA
Festőien mágikus - az első adventhétvége Fraknó Várában
December 1 - 3., péntek 14.00 órától, szombat & vasárnap 13.00 órától

A tradicionális adventi vásár a fraknói várban Ausztria legszebb és legkedveltebb karácsonyi vásárai közé tartozik. Már a vár hídján haladva egy mesevilág tárul elénk: a vár mágikus környezete, a hangulatos világítás különleges adventi varázslatot teremtenek, ahol a Rozália-régió és a határos országok kínálják minőségi portékáikat. A legifjabbak szórakoztatásaképp Griselda a boszorkány (Fraknó Vára Fantasztikus) teszi látogatását szombaton és vasárnap. Pénteken a "Karácsonyi Angyal" olvas valódi Esterházy-meséket.

ESTERHÁZY-KASTÉLY
Adventi vásár a kastélyban - egyedülállóan elegáns
December 8-10., 11.00 órától és december 15-17., péntek 15.00 órától, szombat & vasárnap 11.00 órától

Az Esterházy-kastély pompás dísztermei és a lenyűgöző barokk belső udvar nemes környezetet biztosítanak a páratlan adventi vásárhoz. Mindegy, hogy különleges ajándékot keres vagy csak kedveli a kulináris élvezetet: 50 kiállító kínálja kiváló kézműves portékáját. Ezen felül lehetősége van a kastély aktuális kiállításait is megtekinteni. A legifjabb látogatóinkat speciálisan összeállított gyerekprogramok várják.

LACKENBACHI KASTÉLY
Burgenland szívében - a természet sármja és a reneszánsz varázslata
December 8 - 10, péntek 14.00 órától, szombat & vasárnap 13 órától

Szökjön meg a karácsony előtti felhajtás elől és élvezze a második adventhétvégét a csodálatos természettel körülölelt reneszánsz kastélyban, Lackenbachban. A karácsonyi díszbe öltözött kastély, a hagyományos kézművesvásár és a kulináris finomságok a legszebb karácsonyi hangulatot teremtik. Hagyja, hogy a Pannon-térség magával ragadja: több mint 50 kiállító különleges kézműves alkotásai és a régió egyedülálló termékei várják.

Tipp: Ajándékozzon koncertjegyet karácsonyra! December 31-ig 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg jegyeket a 2018 évi előadásokra. Éves jegy vásárlásakor 30% kedvezmény jár minden koncertbelépőre.

esterhazy.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.