OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. november 16. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. december 7., csütörtök 11:54

Meghívó
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OTS) - Az Európa tíz legszebb vására között jegyzett Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a Luca-nap alkalmából kézműves bemutatót szervez, amelyre szeretettel várja a sajtó képviselőit is.

    
Az esemény időpontja: 2017. december 13., szerda 10 óra

Helyszíne: Vörösmarty tér, Hütte (Gerbeaud épülete előtt)

Az eseményen részt vesz: Szabó Katalin, a Magyar Kézműves Szövetség elnöke
Program: Luca-napi búzaültetés, a Luca-naphoz köthető népi hagyományok bemutatása.

Kérjük, részvételi szándékát jelezze a sajto@budapestinfo.hu elérhetőségen.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.