OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. december 8., péntek 15:13

Caravaggio, Blue Jasmine, Robinson Crusoe, klasszikusok a közmédia műsorán
    Budapest, 2017. december 8., péntek (OTS) - Fuss, hogy utolérjenek címmel zenés magyar filmet kínál a közmédia nemzeti főadója, a Duna Televízió szombat délután négy órától. Keleti Márton rendezésében láthatják nézőink Pécsi Sándort, Bodrogi Gyulát és Zalatnay Saroltát. A nemzetközi kémbanda kalandjai után délután öttől Borbás Marcsi vár mindenkit egy őszi túrával Erdélyben. A Duna Televízió szombat esti mozija 20.15-től a Télapu 2. - Veszélyben a karácsony c. amerikai családi film, amit egy 2013-as Woody Allen film, a Blue Jasmine követ 22.05-től.

    Az M2 gyerekcsatorna kora este a Robinson Crusoe c. belga-francia családi animációs filmmel várja nézőit, az M2 Petőfi TV szombati kínálatában pedig ott találjuk 22.45-től Kollár-Klemencz László: Rengeteg koncertjét, illetve éjfél után tíz perccel a Kerekes Band húzza a talp alá valót a csatornán.

Vasárnapra is jut bőven a filmözönből, a Duna Televízió műsorán a Mission Impossible 3. része 21.50-től, majd jön az Éjjeli féreg Jake Gyllenhaal főszereplésével. Az M2 Petőfi TV vasárnapi filmklubja A megálló c. életrajzi drámát kínálja 21.10-től, amit egy magyar rövidfilm követ A levelek címmel. Koncz Teréz rendezésében láthatják a közmédia nézői Moldován Orsolyát, Topár Gábort és Varga Lilit. Az M5 csatorna vasárnap este is filmkülönlegességgel készül: este kilenc órától, eredeti nyelven, magyar felirattal láthatják a közmédia nézői a Caravaggio c. filmet.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.