OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. december 11., hétfő 09:25

A L'Officiel és a GEM Group L'Officiel Fund néven különleges, diszruptív befektetési alapot indít (1. rész)
    Párizs és New York, 2017. december 11., hétfő (Business Wire/OTS) - A Jalou Media Group tulajdonában lévő L'Officiel és a GEM Group (New York) örömmel jelentik be, hogy L'Officiel Fund (L'Officiel Alap) néven elindítottak egy 50 millió USA dolláros befektetési alapot, melynek célja új, feltörekvő márkák támogatása és a luxuskategóriás termékek vásárlóinak körében való népszerűsítése.

    A L'Officiel Alap elindítása a két cég közti együttműködésnek már második fázisa. A partneri viszony idén októberben jött létre, amikor a Jalou Media Group és a GEM Group együtt hívta életre a L'Officiel USA Inc.-et, amely egyrészt egy digitális platformot (az október végén elindított lofficielusa.com-ot) működtet, másrészt annak kéthavonta megjelenő, nyomtatott magazinja, a L'Officiel USA publikálásával kapcsolatos feladatokat végzi. A L'Officiel USA első kiadása a tervek szerint 2018 márciusában kerül majd az újságosstandokra.

ÉRTÉKTEREMTÉS AZ ÉLETMÓD SZEKTOR FELTÖREKVŐ VÁLLALKOZÁSAI SZÁMÁRA

Az Alap olyan fejlődő márkák számára biztosít marketingstratégia megvalósítását szolgáló, befektetési célú tőkét, amelyek tisztában vannak a célzott marketing értékével, nem rendelkeznek azonban a megfelelő pénzeszközökkel ahhoz, hogy hozzáférhessenek a prémiumkategóriás hirdetési csatornákhoz. Ennek kiegészítéseként ugyanakkor a L'Officiel a kiválasztott márkák számára előnyös feltételekkel biztosít hozzáférést a L'Officiel globális digitális és nyomtatottsajtó-termékeihez 70 országban. A támogatott márkák részt vehetnek a L'Officiel nyomtatott sajtóban és online folytatott reklámkampányaiban, és hozzáadott értéket képviselő marketing szolgáltatásokban részesülnek, ideértve, többek közt, márkához kapcsolódó tartalmak (ún. "branded content") készítését, videóklipek forgatását, közösségi médiákban való megjelenések lehetővé tételét, rendezvények szervezését és ún. "élménymarketing" szolgáltatásokat.

EGYEDI ÉS DISZRUPTÍV BEFEKTETÉSI ALAP

"A tartalomkészítéshez való sajátos, egyedi hozzáállásunk révén-a történetmesélés diszruptív módszereitől kezdve egészen centralizált, globális digitális platformunkig-az Alap által támogatott márkák számára új és minden eddiginél dinamikusabb erőforrásokat tudunk biztosítani, lehetővé téve számukra, hogy kilépjenek a hagyományos médiamodellek kereteiből, és a terület újítóivá váljanak" - jegyezte meg Benjamin Eymere, a Jalou Media Group vezérigazgatója.

"Az Alap célja az, hogy ezeknek a feltörekvő márkáknak megfelelő eszközöket adjon a kezébe ahhoz, hogy fenntarthassák a folyamatos növekedést" - mutatott rá Anthony Romano, a L'Officiel Alap ügyvezető igazgatója. "Olyan erőforrásokat szeretnénk biztosítani e márkák a számára, amelyek segítségével boldogulhatnak a globális piacon érvényesülő rendkívül erős versenyben."

Bár az Alap által megcélzott cégek elsősorban tőzsdén jegyzett globális vállalatok, tőkéjének 25%-át magánvállalkozások támogatására szánja.

A L'OFFICIEL HÁLÓZAT LEGFONTOSABB ADATAI

     - 56 forgalmazott termék 30 országban
     - 15 milliós közönség világszerte
     - 2 millió nyomtatásban megjelenő magazin havonta, 17 nyelven
     - 500000-es divatarchívum 1921 óta
(folyt.)



2017. december 11., hétfő 09:25

A L'Officiel és a GEM Group L'Officiel Fund néven különleges, diszruptív befektetési alapot indít (2. rész)
    Párizs és New York, 2017. december 11., hétfő (Business Wire/OTS) -

    AMIT A GEM GROUPRÓL TUDNI KELL…

A Global Emerging Markets (GEM) cégcsoport fejlődő és globális piacokon végez befektetési tevékenységet több mint 20 éve, mely idő alatt mintegy 375 ügyletet kötött 70 országban. A L'Officiel USA a Csoport egyik új tőkebefektetése, amely a GEM közelmúltban elindított, és a Beverly Hills-ben működő irodája által irányított médiafejlesztési stratégiája megvalósításának egyik első lépését képviseli.

AMIT A L'OFFICIELRŐL TUDNI KELL…

A Jalou Media Group tulajdonában lévő vezető franciaországi magazin lapjain egyedi, exkluzív divatcikkekről, az haute couture kategóriába tartozó ruhakölteményekről és luxuskategóriás termékekről tájékozódhatnak az olvasók. A franciaországi női divatlapok doyenjének számító magazin ma már 80 országban jelenik. A L'Officiel, amely mintegy 100 éve tudósít a francia divatról és a divatvilág legtehetségesebb tervezőinek munkásságáról, ma az egyik vezető stílusútmutató médium, és amellett, hogy öltözködési tanácsokkal látja el a nőket, közvetlenül is támogatja a magazinban bemutatott divat- és luxuscikkeket forgalmazó márkák nemzetközi kereskedelmi tevékenységét. A stílusválasztás támogatását alapvető küldetésének tekintő L'Officiel dinamikus nemzetközi fejlődési stratégiával és külföldi nemzeti L'Officiel publikációk kiterjedt hálózatával rendelkezik. A női divatmagazin mellett a kiadó L'Officiel Hommes címmel publikál férfiaknak szóló, illetve L'Officiel Art címmel a művészetekről tudosító magazint, továbbá számos egyéb kiadványát jelentetik meg helyi kiadók licenc alapján, helyi cégekkel létrehozott vegyesvállalkozások vagy közvetlenül a Jalou Media Group.

AMIT A JALOU MEDIA GROUPRÓL TUDNI KELL…

A Jalou Media Group médiacégeket tömörítő, családi tulajdonú vállalatcsoport, amelynek központja Párizsban, a nemzetközi divat fővárosában működik már mintegy 100 éve. A csoport, amelynek elnöke Marie-Jose Jalou, a Jalou család 100%-os tulajdonát képezi. A szabadalmaztatott lofficiel.com technológiát birtokló Jalou Media Group 10 magazint (L'Officiel, L'Officiel Hommes, L'Officiel Art, L'Officiel Voyage, La Revue des Montres, Jalouse, L'Officiel 1000 Modéles, L'Officiel Shopping, L'Officiel 1000 Modéles Design, L'Officiel Médecine and Chirurgie Esthetique) jelentet meg, és saját nemzetközi kiadványainak száma ma már meghaladja a 44-et. A csoport, amely több mint 80 országban tevékenykedik, kiemelkedő példája annak, hogyan lehet létrehozni és fenntartani egy stabil, folyamatosan fejlődő médiaipari vállalkozást.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171207006046/en/

Kapcsolat:
GEM GROUP
New York & LA Offices
Anthony Romano
aromano@gemny.com
Tel: (212) 582-3400
Forrás: GEM Group

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.