OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. december 14., csütörtök 13:23

A Sunny Optics az ImmerVision által adott hivatalos globális licenc alapján állít elő panomorf objektíveket (1. rész)
    Montreal, 2017. december 14., csütörtök (Business Wire/OTS) - Kína vezető optikaitermék-gyártója megoldást kínál a fogyasztói, ipari és szakágazati piacokon (ideértve a mobileszköz- és gépjármű-piacokat, továbbá a mesterséges intelligenciát hasznosító eszközök piacait) a magas minőségű, nagylátószögű eszközökkel való képalkotás és modern alkalmazások iránti növekvő kereslet kielégítésére.

    Az exkluzív és szabadalmaztatott nagylátószögű panomorf képalkotási technológia kifejlesztője, az ImmerVision örömmel jelenti be, hogy licencmegállapodást kötött a Sunny Optics (Zhongshan) Co.-val panomorf technológiája globális felhasználásáról. A Sunny Optics (Zhongshan) Co., amely az integrált optikai komponensek és termékek egyik vezető gyártója, a Sunny Optical Technology (Group) Co. Ltd. leányvállalata, 2018 első negyedévében szállítja majd a licencmegállapodás alapján gyártott első kis méretű (small form factor [SFF]) nagyfelbontású, ultra-nagylátószögű, okostelefonokhoz és mobileszközökhöz való panomorf objektíveit.

A panomorf objektívgyártási technológia egyesíti magában a csúcstechnológiát képviselő optikai kialakítást és a modern, optimalizált algoritmusokat, ideértve az alacsony energiaigényű szögeltérés-korrekciót (ún. "dewarping" ["visszatorzítás"]), melynek eredményeként a panomorf objektívekkel nagyfelbontású, ultra-nagylátószögű, torzításmentes képek/felvételek készíthetők még rossz fényviszonyok esetén is.

A Sunny Optical a legnépszerűbb okostelefonokban és más gyártók termékeit a saját termékeikben felhasználó, ún. "eredetiberendezés-gyártók" (original equipment manufacturer [OEM]) által előállított termékekben (például sportkamerák, felügyeleti eszközök, 360 fokos képfelvevő eszközök, gépjárművek, pilóta nélküli légijárművek [UAV], Time-of-flight [TOF] eszközök, élettudományi területeken használt berendezések, termelőüzemi automatizációra szolgáló eszközök, videókonferencia-eszközök, gépi tanulást és mesterséges intelligenciát [AI] alkalmazó eszközök) felhasznált objektívek legnagyobb kínai beszállítója.

A licencmegállapodásnak köszönhetően a Sunny most már képes lesz kielégíteni a 100-260 fokos látómezejű, egy-, két- vagy többobjektíves eszközökben használható, magas minőségű, miniatűr, ultra-nagylátószögű optikák iránt megnyilvánuló, világszerte egyre növekvő keresletet, és modern, innovatív képalkotási megoldásokat fog tudni kínálni az IoT ("a dolgok internete"), az AI (mesterséges intelligencia), XR / AR (virtuális, vagy kiterjesztett valóság), önjáró járművek és egyéb, a legújabb felfedezéseket hasznosító ágazatok céljára.

A megállapodás több közös, sikeres projekt megvalósítását követően került megkötésre, és kiterjed a két cég közti mérnöki együttműködésre is. Az ImmerVision egyedülálló technológiai tudásának és a képalkotás terén birtokolt szakértelmének, valamint a Sunny Optics megbízható, ellenőrzött minőségű és rendkívül hatékony gyártási eljárásainak köszönhetően biztosított az optikai termékek kifogástalan minősége és gyors piacra kerülése.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy az ImmerVision panomorf technológiáját biztosíthatjuk vevőink számára" - mondta el Zhang Zhiping úr, a Sunny Optics vezérigazgatója. "Az együttműködés révén a Sunny növelni tudja piaci befolyását, képes lesz kielégíteni a kereskedelmi célú panomorf termékek iránti igényeket, és modern képalkotási opciókat biztosítani a legújabb technológiákhoz - azaz a megállapodás mind a Sunny, mind az ImmerVision, mind vevőink számára rendkívül előnyös."

Alessandro Gasparini, az ImmerVision ügyvezető elnökhelyettese és kereskedelmi igazgatója hozzátette: "Privilégiumnak tekintjük, hogy a Sunny Optics-ot hivatalos licencpartnereink közt globális panomorfgyártóként üdvözölhetjük. A Sunny gyártási szakértelme révén mindenki számára hozzáférhetővé válnak a csúcsminőségű, nagyfelbontású, ultra-nagylátószögű, panomorf képalkotást lehetővé tévő eszközök. Ez az együttműködés lehetővé teszi az okostelefonok következő generációjának megjelenését és a gépi látáson alapuló eszközök fejlesztését, elősegíti a gépi tanulást és a mesterséges intelligenciát hasznosító termékek fejlődését, azaz lehetővé teszi, hogy többet és jobban lássunk a világból, bármilyen alkalmazást is használunk." (folyt.)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2017. december 14., csütörtök 13:26

A Sunny Optics az ImmerVision által adott hivatalos globális licenc alapján állít elő panomorf objektíveket (2. rész)
    Montreal, 2017. december 14., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a Sunny Optics-ról tudni kell…
A Sunny Optical Technology Group kizárólagos tulajdonát képező leányvállalat, a Sunny Optics 2004-ben jött létre, és az évek során kiterjedt tapasztalatokra tett szert a kulcsrakész megoldások kidolgozása terén, kezdve a koncepció kialakításától egészen a gyártásig, mely utóbbit következetesen megvalósított és nyomon követhető minőség-ellenőrzés és helyszíni technikai támogatás mellett végez.

http://www.sunnyoptical.com/en/default.html
http://www.lensworking.com/

Amit az ImmerVisionről tudni kell…
Az ultra-nagylátószögű képalkotás innovátorai közt vezető szerepet játszó ImmerVision szerte a világon licencbe adja szabadalommal védett panomorf technológiáját termékek és szoftverek előállítói számára. Kizárólag a panomorf objektívek alkalmasak arra, hogy bármely eszközhöz, bármely alkalmazáshoz hozzáigazíthatók legyenek. A PanomorphEYE lehetővé teszi a gépi tanulás és AI terén a legmodernebb alkalmazások kidolgozását.

https://www.immervisionenables.com/

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171213005117/en/

Kapcsolat:
Sunny Optics (Zhongshan) Co., Ltd.
Joy Wang
+86 760 8829 5339
xlwang@sunnyoptical.com
vagy
ImmerVision
Vanessa Radu
+1 514-985-4007 Ext.3030
vanessa.radu@immervision.com

Forrás: ImmerVision

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.