OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. június 25. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. december 28., csütörtök 20:31

Csőre Gábor a Honfoglaló csütörtöki győztese
    Budapest, 2017. december 28., csütörtök (OTS) - Csőre Gábor, Jászai Mari díjas színművész, szinkronszínész nyerte a népszerű Honfoglaló csütörtök esti játékát a Duna Televízió képernyőjén. A színész Rátonyi Krisztával, A Dal 2018 egyik műsorvezetőjével és Bősze Ádámmal, az M5 és a Bartók Rádió műsorvezetőjével mérte össze tudását.

        "Korábban a kisfiamnak segítettem a játékban, akkoriban nagyobb sikerrel vettem benne részt. Most lényegesen többet vártam magamtól, nagyon nem vagyok elégedett a teljesítményemmel. A történelem, a politika, a filmművészet, illetve az irodalom tartozik a kedvenc témaköreim közé, de fel vagyok háborodva azon, hogy ennyire ügyetlen voltam ma este. Fontos, hogy mindenki próbálja ki otthon a játékot, ismerje meg a szabályokat és figyeljen oda a lehetőségekre, mielőtt eljön a stúdióba, mert csak így lehet sikeres a játékban" - mondta a színművész, aki hozzátette, a nyereményét a Heim Pál Alapítvány számára ajánlotta fel.
     A népszerű online területhódító játék televíziós változatában bárki próbára teheti tudását a stúdióban és otthon, a képernyők előtt is. Honfoglaló - ahol a tudás valóban hatalom! Minden hétköznap 19.30-kor a Duna Televízió műsorán.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.