OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. június 25. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. december 29., péntek 20:31

Vecsei H. Miklós a Honfoglaló ötödik nyertese
    Budapest, 2017. december 29., péntek (OTS) - Vecsei H. Miklós, Junior Prima díjas színművész nyerte a közkedvelt Honfoglaló ötödik játékát péntek este a Duna Televízió műsorán. A színész Wolf Katival és Freddievel küzdött az ország területeinek meghódításáért.

        "Egészen kiskoromtól kezdve szerettem Honfoglalózni, a szomszéd regisztrált engem citoplazma néven, azóta is azzal játszom. Az utóbbi időben megint elkezdtem foglalkozni a Honfoglalóval, ezért is örülök, hogy itt lehetek. A családdal szeretünk játszani, nyitunk egy különszobát, és akkor apával, öcsémmel, húgommal, vagy a párommal párbajozunk. Jó, mert gyors köröket lehet játszani, szoktunk fogadni is egymással. Kedvelt témaköröm az irodalom, de a történelmi és színházzal kapcsolatos kérdések is nagyon érdekelnek" - mondta a színművész, aki hozzátette, hogy a nyereményét a Suhanj! Alapítványnak ajánlotta fel, akik fogyatékkal élőkkel és mozgássérült emberekkel ismertetik meg a mozgás örömét különböző eszközök és segítők segítségével. "A bátyám mozgássérült és őt húztam a karácsonyi ajándékozás során, tehát egyrészt ezzel kedveskedek neki és az ő közösségének, másrészt nagyon szeretem ezt a csapatot és hiszem, hogy ők tiszta szívvel egymásért dolgoznak" - zárta gondolatait Vecsei.
     A népszerű online területhódító játék televíziós változatában bárki próbára teheti tudását a stúdióban és otthon, a képernyők előtt is. Honfoglaló - ahol a tudás valóban hatalom! Minden hétköznap 19.30-kor a Duna Televízió műsorán.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.