OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. június 25. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. január 3., szerda 09:27

A Kaáli Intézet új helyen működik tovább Debrecenben
    Budapest, 2018. január 3., szerda (OTS) - A Kaáli Intézet 2003-tól közbeszerzési eljárás nyerteseként - közreműködőként - végezte a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában a meddőségi kezeléseket. A tizenöt évre szóló szerződés 2017 december 31-én lejárt, így a Kaáli Intézet kiköltözött a Női Klinika alagsorában bérelt helyiségeiből. Az állami ellátásba visszatérő Debreceni Egyetem Asszisztált Reprodukciós Központja a Kaáli Intézet által másfél évtizede telepített használt eszközöket és beépített bútorokat átvette, és változatlan helyszínen folytatja tevékenységét. Tudomásunk szerint az állami meddőségi központ szakmai vezetője továbbra is Dr. Bodnár Béla lesz, aki 15 éve került az Egyetemről a Kaáli Intézetbe.

    A folyamatos betegellátás érdekében a meddőségi kezeléseket októbertől már az új Kaáli Intézetben végzik, miután a régi intézetben dolgozó orvosaiknak novemberben kiadták az éves szabadságukat. A lombikbébi kezelésekre vonatkozó új, kedvező feltételeket az országos hálózattal rendelkező Kaáli Intézet betegei igénybe vehetik, hiszen az intézmény rendszer szinte alapítása óta rendelkezik TB finanszírozással. Az indulási eredmények rendkívül biztatóak. Októberben és novemberben több mint ötven beteg részesült lombikbébi kezelésben Budapesten, akiknek csaknem fele terhesen tért vissza Debrecenbe.

    A Kaáli Intézet jelenleg a világ egyik legnagyobb és legeredményesebb lombikbébi intézmény rendszere. Indulásuk óta - 25 év alatt - több mint 26.000 gyermek köszönheti életét magas színvonalú szakmai munkájuknak. A gyermektelenséggel küzdő párok megszerették a hálapénz nélküli, rendkívül eredményes meddőségi kezeléseiket. "Betegeink kérésére és az irántuk érzett elkötelezettségünk miatt döntöttünk úgy, hogy új helyen - de továbbra is Debrecen központjában -  vadonatúj műszerekkel és felszereléssel, két meddőségi specialista orvossal és szakszemélyzettel továbbra is lehetőséget biztosítunk azoknak, akik nem az állami ellátást hanem Intézetünket szeretnék választani" nyilatkozta Kaáli Géza professzor, az intézményrendszer alapítója.

KAÁLI INTÉZET

4032 Debrecen
Egyetem sugárút 68/B

06-52/ 537-517   06-52/ 537-518

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.