OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2018. január 5., péntek 09:46

Legjobb barátjával vezethet műsort Harsányi Levente
    Budapest, 2018. január 5., péntek (OTS) - Az új év új műsorvezető társat hozott Harsányi Leventének: januártól egyik legjobb barátjával, Szabó Győzővel vezeti reggelente a Talpa magyart a Petőfi Rádióban.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180105_001.jpg

"Leventével rendszeresen találkoztunk korábban is, ez annyiban változott, hogy most minden reggel együtt vagyunk" - mondta Szabó Győző, akinek színházi munkái mellé kellett beillesztenie a korán kelést. "Szinte minden este van színházi előadásom, ezek után szükségem van másfél-két óra levezetésre. A reggeli műsorvezetés miatt viszont már nem hajnali kettőkor fekszem le, hogy friss legyek a műsor kezdésére. De ez abszolút pozitív változás" - árulta el. Győző számára új kihívás a rádiós műsorvezetés, de nem egyedül kell úsznia a mély vízben: "Leventének hatalmas rutinja van a rádiózásban, egyelőre erre igyekszem rákapcsolódni. Szerencsére a barátságunknak köszönhetően megvan köztünk az összhang, így könnyebben veszem az akadályokat" - mondta a Talpa magyar új műsorvezetője.

"Nehéz munkának tekinteni a műsorvezetést, hiszen Győző az egyik legjobb barátom. Nagyon boldog vagyok, hogy közösen csinálhatjuk a Talpra magyart. Jól kiegészítjük egymást, lépésről lépésre tudunk haladni a témákban. Szerintem Győző hangja, élete és történetei abszolút reggeli műsorba valók. Ismerjük egymás reakcióit, ez is sokat segít. Minden reggel egy jó kis kirándulás" - mondta el Harsányi Levente, aki azt is elárulta, hogy hamarosan új stúdióból jelentkezik a műsor, ahol a hallgatók már webkamerán keresztül is követhetik őket.


MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.