OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. június 5. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. január 5., péntek 15:01

Kézilabda- és jégkorongmérkőzés az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. január 5., péntek (OTS) - Izgalmas kézilabda- és jégkorongmérkőzéseket láthatnak élőben ezen a hétvégén a nemzeti sportcsatorna nézői.

        Szombaton a Svédország-Magyarország férfi kézilabda felkészülési mérkőzéssel kezdi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. Az összecsapást 16.15-től kísérhetik figyelemmel a nézők. A Ferencváros-Rail Cargo Hungaria - DVSC-TVP kézilabda-mérkőzést pedig 18.30-tól tűzi műsorára a csatorna.
     Vasárnap a jéghokin a hangsúly. A Fehérvár AV 19 - Graz 99ERS jégkorong - EBEL Liga mérkőzést 17.45-től követhetik nyomon élőben a nemzeti sportcsatorna nézői.
     Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

     MTVA Sajtóosztály
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.