OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. január 22., hétfő 11:38

Stand-Up Jazz és Filozófikus Pop: Mörk az Akusztik színpadán
    Budapest, 2018. január 22., hétfő (OTS) - Finomságokra hangolva érkezik a magyar zenei nagyszínpad egyik feltörekvő fellépője. Arról a Mörk zenekarról van szó, akik tavaly a Nagy-Szín-Pad zsűrijének jóvoltából idén a holland Euronics fesztiválon mutatkozhattak be. A groningeni Eurosonic közönsége egy emberként mozdult rá a zenekar blues/funk/soul/pop egyvelegére. Egy biztos: a Mörk mindent megtett, hogy a lehető legjobb benyomást tegyék a fesztiválra ellátogató zeneipari szakemberekre és elhelyezzék magukat Európa zenei térképén - a világ bármelyik színpadán tökéletesen működött volna, amit csinálnak.

    Január 22-én, hétfőn az M2 Petőfi TV műsorán láthatják a rajongók 22.40-től, az egy számra Saiidal is kiegészült együttest. Ha lemaradnál, január 23-tól már az Akusztik YouTube csatornáján is visszanézhető lesz az egyórás akusztikus Mörk koncert!

Mörk - Selfish thing (Akusztik): https://www.youtube.com/watch?v=zuyMv62Y760

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.