OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. február 5., hétfő 11:36

Világszínvonalú stúdiót avatott a Petőfi Rádió
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OTS) - Új, világszínvonalú stúdióból szólnak februártól a Petőfi Rádió műsorai. A minden igényt kielégítő helyiség nem csak a műsorvezetők munkáját könnyíti meg, hanem új dimenziót nyit a hallgatók számára is, akik alkalmanként betekinthetnek a stúdióba a telepített kamerákon keresztül.

        "Egy 21. századi, modern rádiónak olyan dinamikus környezetben kell működnie, ahonnan méltóképpen ki tudja szolgálni az általa elért közel kétmillió hallgatót. A nyugati rádiókat látva elmondható, hogy a Petőfi Rádió új stúdiója világszínvonalú, bárhol megállná a helyét" - mondta el Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója.
     Az új stúdiókban korszerű műsorlebonyolító rendszer segíti a műsorvezetők munkáját, a számos kamerának köszönhetően pedig akár videós formátumban is lehet gondolkodni.
     "Kicsit több, mint fél éve csatlakoztam a közmédiához, és örömmel tölt el, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült megmutatni azt, hogy belső kreativitással létre tudunk hozni egy olyan stúdiót, amely megfelel az itthoni és nemzetközi rádiós trendeknek is. Magyarország piacvezető rádiójának világszínvonalú stúdió jár" - mondta el a projektről Tiszttartó Titusz, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója.
     Elsőként Harsányi Levente és Szabó Győző, a Talpra magyar műsorvezetői vehették birtokukba az új stúdiót. "Olyan, mintha egy űrhajóból rádióznánk, futurisztikus az egész. Minden a kezünk alatt van, ami szükséges az adás alatt. Nagyszerű lesz itt kezdeni a reggeleket és Győzővel alig várjuk, hogy a hallgatóknak is megmutathassuk az "anyahajót" a webkamerán keresztül" - mondta Levente az első adás után.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.