OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. február 7., szerda 12:25

Ők közvetítenek a téli olimpiáról
    Budapest, 2018. február 7., szerda (OTS) - Minden eddiginél átfogóbb közvetítéssel jelentkezik a téli olimpiáról az MTVA.

        - Miklós Edit és Gyarmati Panka is az M4 Sport szakértője lesz a téli olimpián
     - Ez az első olimpia, amit a Kárpát-medence teljes magyarsága figyelemmel követhet a kábel előfizetésén keresztül
     - Extra magyar kommentátoros csatornák az m4sport.hu-n

Több szempontból is különleges téli olimpia kezdődik csütörtök hajnalban (0.45-től élőben az M4 Sporton). A mostani lesz az első téli játékok a 2015-ben indított közszolgálati sportcsatorna történetében, egyben az első olyan világesemény, aminek közvetítési jogait a teljes Kárpát-medencére* megszerezte a csatorna. Ráadásul reális esély van rá, hogy Magyarország közel négy évtized után újra érmet szerez egy téli olimpián.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve az MTVA jelentős erőket mozgósított: több sportág történéseit is a helyszínről közvetíti, összesen három forgató stáb hozza közelebb Phjongcshang történéseit, szólaltatja meg a magyar és a nemzetközi főszereplőket.

A sportágak élvonalába tartozó szakértők
Sajnos több sportolónk is kénytelen kihagyni a téli olimpiát. A Szocsiban lesiklásban hetedik alpesi síző, Miklós Edit, valamint a korábban világkupa-versenyt nyerő snowboardos, Gyarmati Panka is hiányozni fog Phjongcshangból, de nagy örömünkre szolgál, hogy mindketten csatlakoznak az M4 Sport stábjához, és szakértőként, szakkommentátorként segítik a közvetítést.
Szintén a szakértői csapatot erősíti a korábbi rövidpályás gyorskorcsolyázó Lajtos Szandra és Darázs Péter, valamint a bobos Gyulai Márton - ők valamennyien olimpikonok.

További csatornák az m4sport.hu-n és az M4Sport appban
A csatorna szerkesztési elve mindenek előtt a magyarok szereplésének bemutatása, de szintén meghatározó lesz, hogy minél több érem születését élőben megmutassa az M4 Sporton. A játékok lebonyolítása azonban megnehezíti mindezt. Abban az esetben, ha valaki mást szeretne nézni, megteheti, ehhez csak az m4sport.hu-ra kell ellátogatnia, ahol további három, a téli olimpiának szentelt csatornát talál.

Műsorvezetők, kommentátorok:
Műsorvezetők: Petrovics-Mérei Andrea, Berkesi Judit és Kovács KOKO István
Helyszíni riporterek: Molnár Mátyás, Farkas Márton
Kommentátorok és sportágaik:
Hajdú B. István: biatlon
Szujó Zoltán: bob, szánkó, szkeleton
Knézy Jenő: jégkorong, síugrás
Vásárhelyi Tamás: rövidpályás gyorskorcsolya, műkorcsolya, síugrás, jégkorong, snowboard
Szőke Viktória: műkorcsolya
Bartha Zoltán: jégkorong
Szekeres Péter: curling, gyorskorcsolya
Ujvári Máté: snowboard, szabadstílusú sí
Székely Dávid: alpesi sí, sífutás, északi összetett, biatlon

*A szerződés a kábeles előfizetésekre vonatkozik.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.