OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2018. március 1., csütörtök 09:21

Megvan a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díj ezévi nyertese!
    Budapest, 2018. március 1., csütörtök (OTS) - A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (amelynek legnépszerűbb szakja jógamestereket képez) harmadik alkalommal hirdette meg a példamutató jógaoktatók elismerésére alapított, országos JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat. A győztes számára az elismerés 1000 eurós pénzdíjat is magában foglal.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180301_001.jpg

Az elismerésre méltó jógaoktatók személyére az elmúlt hónapokban ajánlást tehettek rendszeresen jógázó magánszemélyek, valamint jógaszervezetek is. A jelölést elfogadó és a díjra pályázó ajánlottak közül szakmai bizottság választotta ki a nyertest az oktatói kvalitások, valamint a jógához szorosan hozzátartozó etikus életvitel vizsgálata alapján. A bírálóbizottságot a Főiskola három tanára, a Magyar Jógaoktatók Szövetségének vezetője, valamint két korábbi Jógarádzsa-díjas alkotta.

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola örömmel tudatja, hogy a Jógarádzsa Kiválósági Díj idei nyertese: Kapisinszky Judit, aki jogosulttá vált a kitüntető "JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjas" cím időbeli korlát nélküli használatára. Kapisinszky Judit szakmai tevékenységeiről a

http://jogaradzsa.hu/a-jogaradzsa-kivalosagi-dij-jogaoktatoknak-nyertese-kapisinszky-judit

oldalon tudhat meg többet.

Az ünnepélyes díjátadóra 2018. március 12-én 11 órakor a Bhaktivedanta Jógastúdióban fog sor kerülni (VIII. József krt. 8. IV/4). A rendezvény záróakkordjaként a sajtó munkatársai és a jelenlévők részt vehetnek az idei JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjas jógaóráján.

A szakmai bizottság által eldöntött fődíj mellett a Jógarádzsa Közönség Díj is meghirdetésre kerül március 2-án. Ennek jelöltjeire március 2. és május 4. között adhatják le szavazataikat a jógás társadalom tagjai a www.jogaradzsa.hu oldalon.

A JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjjal kapcsolatos további információk szintén a fenti honlapról ismerhetők meg.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.