OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 5., hétfő 15:53

Kedd reggel világbajnok menüvel készül a Sportreggeli
    Budapest, 2018. március 5., hétfő (OTS) - Kedden megkezdődik a nyári labdarúgó-világbajnokság 100 napos visszaszámlálása az M4 Sport csatornán. Az oroszországi tornát közvetítő sportcsatorna ezen a napon tematikus, vb-témájú Sportreggelivel készül az év legnagyobb sporteseményére.

    Vb-kerethirdetés élőben, az M4 Sporton!

Reggel 7 órától élő adásban, a stúdióban hirdet vb-keretet a csatorna. Kiderül, hogy kik azok a kommentátorok, akik Oroszországból közvetítik a torna mérkőzéseit és az is, hogy kik alkotják majd az itthoni műsorvezetői gárdát. Így a nézők már most felkészülhetnek rá, hogy június 14. és július 15. között kik lesznek azok, akik egy hónapon át végigkísérik a napjaikat.

A kerethirdetés mellett kedd reggel több fontos, a tornával kapcsolatos információt is bejelent a közszolgálati sportcsatorna. Kiderül, milyen műsorstruktúrával készül az M4 Sport a XXI. világbajnokság alatt, és milyen felvezető műsorokra számíthatnak június 14-ig a nézők.

Érdemes lesz tehát kedden 7 órától közösen megkezdeni a 100 napos visszaszámlálást a nyári labdarúgó-világbajnokságra!

Labdarúgó-világbajnokság június 14. és július 15. között, élőben az M4 Sporton!

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.