OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 9., péntek 15:13

Gasztroangyal, Magyarország, szeretlek! és A három toll a közmédia hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. március 9., péntek (OTS) - Gasztronómiával, kerékpáros természetjárással, vetélkedővel, koncerttel, filmekkel és animációs sorozatokkal várja nézőit ezen a hétvégén a közmédia.

    Szombaton a Bringás Brigantik kerékpáros természetjáró sorozat 12.50-től látható a Duna Televízió műsorán. A Gasztroangyal 17 órától kezdődik a nemzeti főadón. Marcsi ezúttal Vinkó Józseffel Budapest legkülönlegesebb gasztrohelyszíneit látogatja meg és közben kiderítik, mi a jó fasírt titka, illetve milyen a tevetej íze. Az Ízőrzők következő része Hosszúheténybe kalauzolja a nézőket 19.25-től a Duna World csatornán.

A három toll címmel német mesefilm várja a kicsiket és a nagyokat az M2 gyerekcsatorna képernyőin. Az MR2 Akusztik+ a Müpából című műsorban az M2 Petőfi TV Jamie Winchester koncertfilmjét tűzi műsorra 22.45-től. A hivatásos szűz címmel 1986-os magyar tévéfilmet vetít az M3 retrocsatorna 18.20-tól. A Nemere László rendezésében készült filmben Béres Ilona, Juhász István és Tordy Géza játssza a főszerepet. A Tőkéczki és Takaró: történelem és irodalom mindenkinek című ismeretterjesztő műsorban 1848. március 15-ével foglalkozik Takaró Mihály irodalomtörténész 16.25-től az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatornán.

Vasárnap érkezik a Magyarország, szeretlek! következő része. A Duna Televízió műsorán 19.45-kor kezdődő vetélkedőben Pécs és vidéke, valamint Mátra-Bükk térsége csapatai mérik össze képességeiket.  Édes ellenfél címmel 1941-es magyar vígjátékot láthatnak a Duna World nézői 11.25-től Szeleczky Zita, Hajmássy Miklós, Latabár Kálmán és Kiss Manyi főszereplésével.

A hat jó barát - Hatan a világ ellen című német mesefilmet 14.50-től vetíti az M2 gyerekcsatorna. Egy szerelem gasztronómiája címmel 21.10-től magyar zenés filmet láthatnak az M2 Petőfi TV vasárnap esti filmklubjának nézői. Ruttkai Éva és Bessenyei Ferenc főszereplésével A császár parancsára című magyar filmdrámát tűzi műsorára az M3 csatorna 21.50-től a retrohangulat jegyében. A kőbaltás ember - Érdi medvevadászok magyar ismeretterjesztő filmet pedig 18.25-től követhetik nyomon az M5 csatorna képernyői előtt ülők.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.