OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)










2018. március 26., hétfő 13:57

Megújul a Honfoglaló!
    Budapest, 2018. március 26., hétfő (OTS) - Megújult látványvilággal, új játékelemekkel és meglepő fordulatokkal várja a Duna Televízió nézőit a népszerű online területhódító kvízjáték televíziós változata.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180326_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180326_004.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180326_005.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180326_006.jpg

Március 26-tól megújul a Honfoglaló. A Duna Televízió vetélkedője izgalmas látványvilággal, fordulatos játékszabályokkal és kecsegtető nyereményekkel folytatódik. Az adásban továbbra is három hadvezér méri össze tudását, hogy minél nagyobb területet hódítsanak meg Magyarország térképén.

A hétfői adástól kezdve a versenyzőket virtuális hadseregek buzdítják a stúdióban. A játék vizuálisan átalakul, így érzékletesebb lesz a csata a stúdióban: a katonák katapultokkal bombázzák egymást, a felépített várak rossz válasz esetén romba dőlnek, de helyes válaszok esetén akár újjá is épülhetnek. Hasonló animációs megjelenítéssel Magyarországon még nem forgattak televíziós vetélkedőműsort.

A játék alapjai nem változnak. A kvízkérdésekre adott jó válasz esetén a versenyzők növelhetik a meghódított megyék számát és pontszámaikat, azonban már a játék korai szakaszában is lehetségessé válik a vártámadás, amely új területfoglalási stratégiaalkotásra késztetheti a hadvezéreket, hogy katonáikat győzelemre vihessék.

Az új szabályok értelmében a játék a védekezés taktikáját bónusszal ismeri el, illetve lehetőséget teremt a torony-visszaépítésre is. Mindez alapjaiban átformálhatja a Magyarország meghódításához szükséges nyerő haditervet ahhoz képest, ami korábban kézenfekvő volt, hiszen a versenyzők számára nagy kihívás lesz megtalálni a kockázatvállalás legjobb időpontját.

A legizgalmasabb fordulat azonban az, hogy a műsor a mindennapi adásokra épülve a szezon végére - a futball világbajnokság idejére - igazi szuperrangadóvá fejlődik. Minden negyedik héten Bajnokok Hete kerül megrendezésre, ahol a korábbi győztesek mérik össze képességeiket. Végül a hat hónap alatt megrendezett bajnoki adások győztesei egyenes kieséses rendszerben küzdenek tovább egymással a szezon fődíjáért. 27 bajnok 9 selejtezőben csap össze, majd a 9 győztes 3 elődöntőben játszik tovább egyenes kieséssel és így alakul ki a szuperbajnoki döntő 3 fős mezőnye.
A szezon három legjobb honfoglalója számára már a garantált 30 millió forintos nyeremény a tét.

További technikai újítás, hogy március 26-tól már a nézők is élőben bekapcsolódhatnak a játékba. Ehhez pedig nem kell mást tenniük, mint Android, vagy iOS készülékükre letölteni a Honfoglaló Vetélkedő ingyenes applikációját, amelyről részletes információt találnak a http://vetelkedo.honfoglalo.hu/ weboldalon.

Honfoglaló - ahol a tudás valóban hatalom! A népszerű online területhódító kvízjáték megújult televíziós változatát hétköznap esténként láthatják a Dunán.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.