OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 29., csütörtök 14:56

Kellemes húsvéti ünnepeket kíván a közmédia!
    Budapest, 2018. március 29., csütörtök (OTS) - A négynapos ünnep műsorainak fókuszában a feltámadás áll, de a vallási műsorokon és közvetítéseken túl Wagner: Parsifal operájával, a négyrészes Abigél klasszikussal, és a 7-kor nálam! második részével is készül a közmédia.

    Nagypénteken délelőtt 10-től a Duna Televízió a budapesti református istentiszteletet közvetíti, 11 órától Isten kezében címmel portréműsort láthatnak nézőink Bátor Botond pálos szerzetesről, majd 11.25-től a műsor következő részében Dr. Csókay András idegsebészt ismerhetik meg a csatorna nézői. Este fél kilenctől a Szent Pál című olasz-cseh-német filmdráma első részét, 22.00-től Az angol beteg amerikai romantikus drámát láthatják reklámok nélkül, akár HD minőségben is a Dunán. Péntek este kilenctől a Duna World műsorán a Via Crucis- Ferenc pápa keresztútjának közvetítését sugározza a csatorna Rómából.

Szombaton a Csak színház és más semmi harmadik  évadának 5. részét 19.40-től, a Szent Pál c. filmdráma második részét 20.40-től láthatják nézőink a Duna Televízió műsorán.
Az ünnepek alatt az M3 csatorna műsorra tűzi az Abigél című négy részes magyar sorozatot. Szombat 17.15-től az 1-2. részt, vasárnap ugyanebben az időpontban pedig a 3-4. részt láthatják az M3 retroadó kínálatában.

A Duna World-ön 20.40-től a Dokuzóna - Válogatás a Palicsi Televíziós Szemle díjazott alkotásaiból című műsor látható, majd a csatorna Szabó Magda Az ajtó című életrajzi ihletésű regényének filmfeldolgozását adja 21.35-től.

Vasárnap reggel 7.45-től Kereszt-Tények, majd Katolikus krónika, 8.25-től pedig az "Így szól az Úr" műsort ajánljuk a Duna Televízió kínálatából. Délben Kapcsoljuk Rómát! címmel - Ferenc pápa "Urbi et Orbi" áldásának közvetítését láthatják a Dunán, majd délután háromtól Jókai Mór regényének filmadaptációját, Az aranyembert tűzi műsorára a csatorna. Este lengyel-olasz filmdrámával, a Karol - Az ember, aki pápa lett sorozat első részével készül a Duna Televízió 22.55-től.

Húsvét hétfőn 9.30-tól a Bencés főapát beiktatását felvételről közvetíti a Duna Televízió Pannonhalmáról. 13.45-től A Biblia a magyar képzőművészetben címmel M.S. Mester: Feltámadásáról láthatnak műsort nézőink, majd este 22.50-től érkezik a Karol - Az ember, aki pápa lett, filmdráma második része. A 7-kor Nálam! - Dallos Bogival következő részét hétfőn este 21.05-től láthatják nézőink az M2 Petőfi TV műsorán. Bogi következő vendége Závodi Marcel. Az M5 csatorna hétfő estére operafilmmel készül 21.15-től, műsoron Wagner: Parsifal c. műve.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.