OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. április 20., péntek 09:29

Hogyan alakíthatja át világunkat a kollektív intelligencia: Geoff Mulgan - Nagy elme című sikerkönyve már magyar nyelven is elérhető
    Budapest, 2018. április 20., péntek (OTS) - A Pallas Athéné Könyvkiadó olyan közgazdasági, pénzügyi, menedzsment és geopolitikai témájú szakkönyvek magyar nyelvre történő fordítását valamint kiadását tűzte ki céljául, amelyek szakterületükön hatalmas sikereket értek el és olvasók millióihoz jutottak már el világszerte. A kiadó gondozásában most megjelenő Geoff Mulgan - Nagy elme című könyve napjainkban rendkívül aktuális témával, a kollektív intelligencia bemutatásával foglalkozik.

    Geoff Mulgan eredeti címén Big Mind című könyvét a Princeton University Press jelentette meg 2017 novemberében és témájának rendkívüli aktualitása miatt, azonnal sikerkönyvvé vált.

Észszerűen élni és egyben emócióink szerint cselekedni - a könyv szerzője szerint - mindannyiunk kihívása. Értékeink mentén közösen cselekedni ugyanakkor korunk egyik legnagyobb lehetősége.

Az író véleménye szerint a valódi intelligens csoportok többek, mint az egységek puszta összessége, ugyanis a kapcsolatok által egy teljesen új egység szerveződik. Így születik meg a kollektív intelligencia, melynek tanulmányozásához Mulgan szerint újfajta látásmód szükséges.

A szerző arra vállalkozott, hogy multidiszciplináris megközelítéssel tárja fel, hogyan járulhat hozzá az intelligenciakutatás emberi kapcsolataink, társadalmi rendszereink és az üzleti világ szervezeti modelljeinek hatékonyabb működéséhez.
Könyvében Geoff Mulgan újszerű megközelítéssel vizsgálja a témát és átfogó gyűjteményt ad más kutatási területek megállapításairól, melyek a szerző megítélése szerint kapcsolódnak a kollektív intelligencia területéhez.

A Pallas Athéné Könyvkiadó 2017 szeptemberében jött létre. A gondozásában megjelenő kiadványokkal széleskörű és alkalmazható közgazdaságtani/pénzügyi és menedzsment ismeretek megszerzését biztosítja olvasói számára úgy, hogy közben a világban zajló, aktuális geopolitikai kérdésekre is választ kapjanak.

A kiadó gondozásában megjelenő könyvekről folyamatosan hírt adunk a www.pallasathenekiado.hu oldalon, ahol a kiadványok webshopon keresztül megvásárolhatók.

A Pallas Athéné Könyvkiadó kiemelt figyelmet fordít a közösségépítésre is. Facebook (www.facebook.com/PallasAtheneKiado) oldalán az érdeklődök további hasznos, érdekes információkat találhatnak a megjelenő könyvekről és a hozzájuk kapcsolódó eseményekről.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.