OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. április 20., péntek 11:14

30 millió forint várja a Szuperbajnokság győztesét a Honfoglalóban!
    Budapest, 2018. április 20., péntek (OTS) - A Duna Televízió népszerű kvízjátéka négy bajnokot avatott a héten, akik továbbjutottak a Szuperbajnokság júniusban megrendezésre kerülő selejtezőjébe. A tét 30 millió forint!

    Lezajlott a 4. Bajnokok Hete a Honfoglalóban. Hétfőn Péter Gábor nyert, aki Bátaszékről érkezett, tanár és két felnőtt gyermek édesapja. Gábor szeret főzni, a konyha az ő felségterülete és emellett kedveli a műveltségi vetélkedőket is, a Honfoglalóval 2004 óta játszik.

Kedden Kovács Attila lett a bajnok, aki Budapestről érkezett, és hobbiszinten kvízmesterkedik is. Nyereményéből az Ausztráliában élő rokonait szeretné meglátogatni.

Szerdán Scheuer Dániel gyűjtötte a legtöbb pontot. A budapesti, piackutatással foglalkozó versenyző szabadidejében szeret utazni és teniszezni, továbbá bakelitlemezeket gyűjt. A barátaival kezdett el a Honfoglalózni, ami közösségi élményt jelentett számára. Tervei között szerepel egy dél-amerikai utazás.

Csütörtökön Láng Tibor győzött. A budapesti kétgyermekes édesapa kedveli a futballt, a síelést, és tervei között szerepel, hogy megtanul kisgéppel repülni. 1994-ben kedvenc könyve alapján - Szerb Antal: Utas és holdvilág - utazta körbe Olaszországot a barátaival.

Ők négyen már biztosan ott lesznek a Honfoglaló Szuperbajnokságának selejtezőjében a korábbi és a még elkövetkező Bajnokok Hetének győzteseivel. A végső tét pedig nem kevesebb, mint 30 millió forint.

Honfoglaló - ahol a tudás valóban hatalom! A népszerű online területhódító játék televíziós változatát hétfőtől péntekig 19.30-tól láthatják a nézők a Duna Televízió műsorán!

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.